Kde kúpim drôt 1,8mm
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Kde kúpim drôt 1,8mm
Neviete kde v BA kúpim oceľový pozinkovaný drôt 1,8mm? Som našiel iba 2mm a 0,8mm. Pri najhoršom môže byť aj 1,6mm
-
Juri1990
Medium Star
Sory za preklep, v Hornbachu som bol a hoci som nestihol celé pozrieť ale myslí, že až taký výber nemajú a pri naťahovaní pletiva je človeku jedno či to mám 1,8mm alebo 2mm
Som teraz pozeral katalóg ENTO a našiel som drot 1,8 fe a drot 1,8 zn. To zn asi znamená pozinkovaný, neviem aké veľké je to pod stanicou ale kúsok od školy v dúbravke je jedno menšie. Díkes
Som teraz pozeral katalóg ENTO a našiel som drot 1,8 fe a drot 1,8 zn. To zn asi znamená pozinkovaný, neviem aké veľké je to pod stanicou ale kúsok od školy v dúbravke je jedno menšie. Díkes
-
Stoporko
VIP
krúžkovica? to ti teda držím palce, určite to rob systémom namotať na valček/ceruzku, rozstrihať a potom pliesť...ale to isto poznáš. Potom postni foto produktuJuri1990 napísal:Nič proti, ale mám pocit, že tu je niekto mimo![]()
Inak pre informáciu na čo to bude: V septembri začínam s historickým šermom a ako mnohým ďalší si krúžkovú košeľu upletú sami ako by mali mať na dlhú dobu vietor v peňaženke
-
Stenky
Professional
takto ja som si kupil teraz uz neviem ci 1.6 alebo 1.8mm drot pozinkovany v ENTO na Turbinovej ulici v BA, tam maju velke drotarenske sklady a predavaju to na kila 0.5kg hore dole a le skor hore 
som chcel 3.5kg odvazil 4kg zapisal 3.5 a bolo
drahe to moc nieje, len ti zelam veeeela trpezlivosti s natacanim, rezanim/strihanim a linkovanim kruzkov.
mne to natacal dado na sustruhu a rezal pilou na zelezo (rez je plochy narozdiel od kliestoveho strihania ti neostanu "zobaciky" a spojeny kruzok vyzera cisto)
po upleteni cca 2.5-3kg platu som sa na to vysral lebo ma to prestalo bavit....
myslim ze som mal 1.8mm drat a 0.8mm priemer natacacej tycky
a este ak si chces usetrit pracu tak natacaj drat dvojmo na natacaciu tycku (ked natocis jednoito tak prerezane kruzky budu takmer zavrete. ich okraje sa budu dotykat. ked natocis dvojmo po prerezani bude kruzok otvoreny na sirku dratu, cize idealne na prevliekanie:) a na spajanie si zober aspon 2 kombinaciek (holt, niekomu ihlice druhemu kombinacky
)
som chcel 3.5kg odvazil 4kg zapisal 3.5 a bolo
drahe to moc nieje, len ti zelam veeeela trpezlivosti s natacanim, rezanim/strihanim a linkovanim kruzkov.
mne to natacal dado na sustruhu a rezal pilou na zelezo (rez je plochy narozdiel od kliestoveho strihania ti neostanu "zobaciky" a spojeny kruzok vyzera cisto)
po upleteni cca 2.5-3kg platu som sa na to vysral lebo ma to prestalo bavit....
myslim ze som mal 1.8mm drat a 0.8mm priemer natacacej tycky
a este ak si chces usetrit pracu tak natacaj drat dvojmo na natacaciu tycku (ked natocis jednoito tak prerezane kruzky budu takmer zavrete. ich okraje sa budu dotykat. ked natocis dvojmo po prerezani bude kruzok otvoreny na sirku dratu, cize idealne na prevliekanie:) a na spajanie si zober aspon 2 kombinaciek (holt, niekomu ihlice druhemu kombinacky
-
Juri1990
Medium Star
šak niečo málo už viem, aj ja plánujem 8x1,8 , ja mám pocit, že pri rezaní pílkou sa uberie dosť materiálu. Jediná smola, že som nenašiel(u babky na záhorý) inú tyčku ako hrdzavý roxor, ale asi stačí.
http://curiavitkov.cz/clanek1_2.html
http://curiavitkov.cz/clanek1_2.html