Opera (novinky, chyby, ...)
tak pridam aj ja svoj nazor...
musim sa priznat, ze najskor sa mi nepacila a prva vec, co bola, ze som stiahol skin opera classic. Lenze..., ako som tak nan kukal, tak som uznal, ze ta nova bola predsalen o kus prehladnejsia a znova som sa vratil k standart skinu.
s funkciami a finalnou podobou skinu sa pohram az v pondelok po skuske...
musim sa priznat, ze najskor sa mi nepacila a prva vec, co bola, ze som stiahol skin opera classic. Lenze..., ako som tak nan kukal, tak som uznal, ze ta nova bola predsalen o kus prehladnejsia a znova som sa vratil k standart skinu.
s funkciami a finalnou podobou skinu sa pohram az v pondelok po skuske...
prisli nove funkcie v hladani (nikdy som to nevyuzil), ale plug-inov sme sa nedockali. to mi trochu aj chyba. cakal som uz podporu pluginov a nic z toho. a co sa toho skinu tyka, tak nic moc... grafiku toho dost ignorujem, ale tie krpate kriziky na zavretie tabov su velmi male. chcelo by to trosku vacsie. tiez by uz mohli zjednotit vyhladavanie s adress barom. ale inak v pohode 
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
s novou operou vobec nie som spokojny, pretoze pri dlhsom pouzivani akoby zamrzla ale ona nezamrzla, len sa nejak pokazilo graficke rozhranie... opera stahuje dalej, ale nejde prepinat taby, okna sa prekresluju cez seba, nejde scrollovat a podobne. takze som downgradoval. Mozno to nie je new operou 9.5 ale tym ze som nespravil cistu instalaciu opery, ale je mi to jedno, pretoze neprinasa pre mna ako uzivatela nic zasadne
mám ten istý názor...mne sa celá opera dodžubala ked som nahodil 9.5 tak som zasa prešiel na firefox a som max. spokojný..chýbali mi tie doplnky a všetko okolo tohoGadelat napísal:s novou operou vobec nie som spokojny, pretoze pri dlhsom pouzivani akoby zamrzla ale ona nezamrzla, len sa nejak pokazilo graficke rozhranie... opera stahuje dalej, ale nejde prepinat taby, okna sa prekresluju cez seba, nejde scrollovat a podobne. takze som downgradoval. Mozno to nie je new operou 9.5 ale tym ze som nespravil cistu instalaciu opery, ale je mi to jedno, pretoze neprinasa pre mna ako uzivatela nic zasadne
co som ti zatial vsimol:
+++ quick find - tuto funkciu som v opere chcel uz dost dlho
++ rychlost - mam dost slaby komp a preto tuto zmenu dost pocitujem, proste operu uz tak "nedrhne" ako predtym
-- nekompatibilita s niekorymi scriptami - toto som veru necakal, ale budem sa to snazit nejak vyriesit
- doubleclick - opera ma problem rozlisit dva rychle singleclicky od jedneho doubleclicku - sila zvyku... budem sa musiet preucit
+++ quick find - tuto funkciu som v opere chcel uz dost dlho
++ rychlost - mam dost slaby komp a preto tuto zmenu dost pocitujem, proste operu uz tak "nedrhne" ako predtym
-- nekompatibilita s niekorymi scriptami - toto som veru necakal, ale budem sa to snazit nejak vyriesit
- doubleclick - opera ma problem rozlisit dva rychle singleclicky od jedneho doubleclicku - sila zvyku... budem sa musiet preucit
V Opere 9.5 možné zvýšiť počet Speed Dial volieb
http://www.dsl.sk/article.php?article=5894
http://www.dsl.sk/article.php?article=5894
je niekde nejaky downgrade na 9.27 tak,aby mi ostal profil a nastavenia? skusal som to preinstalit a nahrat tam profil z 9.5, ale spatne je nekompatibilny, 9.27 sa nedala spustit.
tato 9.5 je vyrazne zabugovana. Pri zobrazovani niektorych obrazkov mam rozsypane pixely random farieb, pri zavreti opery mi skoro vzdy vyhodi error hlasku, niektore stranky sa nacitaju vyrazne pomalsie (aj ked vacsina je rychlejsia)...
Ak je teda nejaky downgrade, ktory si dokaze zapamtat aj profil, budem rad za link.
tato 9.5 je vyrazne zabugovana. Pri zobrazovani niektorych obrazkov mam rozsypane pixely random farieb, pri zavreti opery mi skoro vzdy vyhodi error hlasku, niektore stranky sa nacitaju vyrazne pomalsie (aj ked vacsina je rychlejsia)...
Ak je teda nejaky downgrade, ktory si dokaze zapamtat aj profil, budem rad za link.
vyskusane..., niektore problemy zmizli, ale niektore pretrvavaju
napriklad tie pixely na niektorych obrazkoch ma dost stvu, je tam nieco cierne a mne tam preblikuje kopec roznofarebnych pixelov... Nastastie to ale robi iba pri par obrazkoch (mam pocit, ze je to pri tych strankach, ktore su optimalizovane pre IE)
napriklad tie pixely na niektorych obrazkoch ma dost stvu, je tam nieco cierne a mne tam preblikuje kopec roznofarebnych pixelov... Nastastie to ale robi iba pri par obrazkoch (mam pocit, ze je to pri tych strankach, ktore su optimalizovane pre IE)