Opak napísal:každopádne je to dobré...škoda že som ešte pod zákonom
co to ma spolocne s tetovanim...? Tvoje telo je jedina vec, ktora patri skutocne iba tebe... ak si presvedceny, ze to chces a ze sa ti to bude pacit aj o 10, 20, 30 rokov, niet preco vahat...
jenny177 napísal:..presla som viackrat hemou,ale tatoo..nikdy nie...co ak by som to po case lutovala?..
ja som pocul o 1/3/7 rocnych tetovaniach ze vydrzia...hmmm mozno by som to skusil...ale zase ci to nebude problem pri hladani prace si trebarz, lebo som pocul ze neikde vyzaduju aby na tele nebolo nic trebarz....
hojko napísal:ST1: To je aka praca??? Praca modela???
eee to nie...neviem ale je cudne trebarz ked ides seriozne do nejakej roboty trebarz intel/amd prikald medzi same velke hlavy a nikto nema tatooo a mas ho len ty trocha cudne to moze byt pre nekoho ne a pre nekoho zase hej...ale to tvoje Hojko nema chybu xD
a co sa tam budes vyzliekat..? ked si das napr. tetovanie na chrbat, na rameno, na lytko.. tak nikto to predsa vidiet nebude, mozno to lytko v pripade kratkych nohavic, ale aj tak, ked hovoris o takej "serioznej" robote, napada ma formalne oblecenie, takze ani kratasy by nepripadali do uvahy, tak aj lytko by bolo v pohode..
v mnohych serioznych robotach neradi vidia tetovanie, urcite v bankach a podobnych instituciach. takisto aj v super/hypermarketoch si musia predavaci zakryvat tetovania. preto by som si asi nedal tetovanie co by mi nezakrylo kratke tricko ... uvazujem o jedom na vnutornu stranu bicepsu tahajuce sa na plece
ViRuS napísal:v mnohych serioznych robotach neradi vidia tetovanie, urcite v bankach a podobnych instituciach. takisto aj v super/hypermarketoch si musia predavaci zakryvat tetovania. preto by som si asi nedal tetovanie co by mi nezakrylo kratke tricko ... uvazujem o jedom na vnutornu stranu bicepsu tahajuce sa na plece
aspon niekto kto mi rozumie inak nad tym istym som aj ja rozmyslal aby to nebolo moc vidiet ale aj pekne ...ako vidim myslime rovnako viac menej xD
Opak napísal:tak sme asi traja....chlapci..
alebo niečo také biceps rameno a do prsa
heh najprv pekne pomaly ... si to planujem asi tak, ze najskor biceps a ak sa mi to zapaci tak to upgradnem postupne na plece a potom na lopatky, resp. necham tomu volny priebeh
ale chcem si dat spravit nejaky navrh bratrancovi, ktory vie paradne kreslit. urcite nie nieco z katalogu... chcem original
je to pravda, su konzervatyvne spolocnosti, kde si vyzaduju napriklad oblek a ak budu vidiet, ze mas kerku na krku, tak ta koli tomu nevezmu... aj preto som si vybral lytko.. ked chcem, ukazem, ked ne, tak zakryjem... ale IMHO je to dikriminacia, aby ta nevzali koli tetovaniu...
addictor napísal:je to pravda, su konzervatyvne spolocnosti, kde si vyzaduju napriklad oblek a ak budu vidiet, ze mas kerku na krku, tak ta koli tomu nevezmu... aj preto som si vybral lytko.. ked chcem, ukazem, ked ne, tak zakryjem... ale IMHO je to dikriminacia, aby ta nevzali koli tetovaniu...
aj hej ale aj slusnost ze nejsi ako by neiktory povedali ,,pocarbany,,
ST1 napísal:aj hej ale aj slusnost ze nejsi ako by neiktory povedali ,,pocarbany,,
no hej ale tak ak je to raz moje telo tak si s nim mozem robit co chcem, nie? ked si niekto da pirsing alebo silikonove implataty a je to v pohode tak v tom nevidim rozdiel ak chce mat niekto umelecke dielo priamo na tele.
samozrejme že preto sa treba s tými tetovaniami kludniť a nie celé telo hlavu,ruky...ale si myslím že tu asi nieje nikto taký
bolo by zaujímavé keby že príde niekto takýto do banky že hladám robotu
AXO napísal:spodok pri zapasti a vrch pri lakti, alebo spodok pri lakti a vrch pri zapasti ??
no ja by som si dal tak, ze ked sa na to pozriem ja vidim to normalne, predsa si to davam pre seba, nie pre inych.. takze spodok pri lakti a vrch pri zapasti
makaveli: Neviem ako ty, ale ja sa na svoje lakte nedivam a ani nemam lakte v takej polohe, aby som sa na to mohol divat. Cize by som to skor spravil v tomto pripade tak, aby to ludia videli normalne.
Suhlasim s hojkom, tusimze aj Robbie Williams to ma pri lakti spodok tak aby to videli ini, teda ako to makveli myslel? ked mas spodok pri lakti tak nech sa otocis akokolvek vidis to nahovno..
Myslim tetovanie na cast ruky pri malicku, ani nie cast so zilami ani cast s cifernikom hodiniek