No nechapem, co je cielom tejto temy, zalozky si musis usporiadat tak, ako najlepsie vyhovuje tebe.
Ale ked sa pytas, ja mam Zalozky pohadzane vsetky vedla seba. Pre mna je prioritou mat dobre usporiadane skratky na liste.
Problém so stromovou štruktúrou je ten, že jedna záložka by mohla patriť na viac miest (aspoň ja mám také záložky) a teda pomocou tagov sa to dá (podľa mňa) vyriešiť elegantnejšie.
chrono napísal:Problém so stromovou štruktúrou je ten, že jedna záložka by mohla patriť na viac miest a teda pomocou tagov sa to dá vyriešiť elegantnejšie.
Jj. Mas pravdu ze mam tento problem. Nehovorim ze moja struktura mi nevyhovuje ale stale tam vrta ten cervik "Mohlo by to byt aj lepsie.." tak som sa chcel v tomto topicu inspirovat.
FF nepouzivam a nebudem takze ak vies ako to vyriesit v Opere s tymi tagmi, pripadne mi nacrtni nejaku osvedcenu stromovu strukturu.
Áno, samo si to prevezme.. aj keď ja mal pár krát pri beta testovaní taký problém, že panel záložiek z FX2 sa neukázal na paneli záložiek v FX3. Ale stačilo spustiť Spravovanie záložiek (Ctrl+Shift+B), tam boli, takže som ich iba premiestnil na panel záložiek do FX3..