Free MMORPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
godfather13
Novice
Novice

Re: Metin 2

Príspevok od používateľa godfather13 »

Zdravym napísal:Tak Metin 2 by som každopádne odporúčal. Nedá sa to porovnať s neoficiálnymi servermi na LA2, kde hrá tak 15 ľudí naraz. Na serveri, kde hrám Metin ja, hrá niekoľko tisíc ľudí z celého sveta. Je to hra, ktorá nikdy nespí. Je zadarmo, ale ak niekto chce výhody, môže si bonusové veci za pár dolárov dokúpiť.
Má kopec možnosti čo robiť. Questy, zabíjanie monštier, PvP súboje, niekoľko druhov gildovných vojen, tiež rybárčenie, dolovanie rudy, vytváranie gildovného sídla, a to čo ma najviac baví, ale čo ma tiež pripravilo o takmer všetky nervy, je upgradovanie a vytváranie super zbraní, brnení, topánok.... a v podstate všetkého. Dokonca každé dva týždne sa odhráva vojna národov, ktorá naozaj stojí zato. Okrem toho nie je dňa kedy by nebol nejaký event, na ktorom sa dá niečo získať.
Tak isto tu nie sú obmedzené levely. Hra sa stále rozvíja, postupne sa pridávajú nové oblasti a predmety. A na to ako pekne to vyzerá, to má minimálne HW nároky. (Určite nejlepšia možnosť pre majiteľov nie úplne najnovších počítačov, 8OOMhz, 128MB RAM- minimum)

Ak chce niekto hrať, prosím ozvite sa mi, a ak sa zaregistrujete cez mail ktorý vám pošlem, tak vám v ťažkých začiatkoch tejto hry rád pomôžem, či už finančne alebo radami. :wink:

Nie a nie nájsť nejakého slováka :?
Metin 2 hravam uz dlho mozem ho odporucit , je to pecka a ak mas problem zo slovakmi som pomocnik v jednej ceskoslovenskej gilde , a slovakov na metine poznam strasne vela , inak chcem dodat ze v metine su 3 kralovstva , medzi nimi sa rozprestieraju krajiny cez ktore sa da cestovat a na vyber pri hrani je moznost vybrat zo 4 postav , WARRIOR , SURA , NINJA , a SHAMAN ,a tiez je vyber medzi muzom a zenou .Tiez sa chcem spytat ze aky mas lvl , za aku postavu hravas a v akom kralovstve , :D
SiS
Light Star
Light Star

Re: Metin 2

Príspevok od používateľa SiS »

Zdravym napísal:Tak Metin 2 by som každopádne odporúčal. Nedá sa to porovnať s neoficiálnymi servermi na LA2, kde hrá tak 15 ľudí naraz. Na serveri, kde hrám Metin ja, hrá niekoľko tisíc ľudí z celého sveta. Je to hra, ktorá nikdy nespí. Je zadarmo, ale ak niekto chce výhody, môže si bonusové veci za pár dolárov dokúpiť.
Má kopec možnosti čo robiť. Questy, zabíjanie monštier, PvP súboje, niekoľko druhov gildovných vojen, tiež rybárčenie, dolovanie rudy, vytváranie gildovného sídla, a to čo ma najviac baví, ale čo ma tiež pripravilo o takmer všetky nervy, je upgradovanie a vytváranie super zbraní, brnení, topánok.... a v podstate všetkého. Dokonca každé dva týždne sa odhráva vojna národov, ktorá naozaj stojí zato. Okrem toho nie je dňa kedy by nebol nejaký event, na ktorom sa dá niečo získať.
Tak isto tu nie sú obmedzené levely. Hra sa stále rozvíja, postupne sa pridávajú nové oblasti a predmety. A na to ako pekne to vyzerá, to má minimálne HW nároky. (Určite nejlepšia možnosť pre majiteľov nie úplne najnovších počítačov, 8OOMhz, 128MB RAM- minimum)

Ak chce niekto hrať, prosím ozvite sa mi, a ak sa zaregistrujete cez mail ktorý vám pošlem, tak vám v ťažkých začiatkoch tejto hry rád pomôžem, či už finančne alebo radami. :wink:

Nie a nie nájsť nejakého slováka :?
Ahoj no ja som to dnes nainštaloval. Mohol by si mi s tým trochu helpnúť? :) Dík
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

ja som to nainstaloval predvcerom, dal som si mirage sura, a neviem co tam furt mam robit.. stale dookola zabijam nejake medvede a tigre, a je tam mrte malo zbrani..
Zdravym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zdravym »

No ja hrám za mága 37. lvl, v Listhmose ale na americkom serveri. Tie mená ako shaman sú skôr z medzinárodného .com :?

Ak máte na mňa otázky kľudne sa pýtajte.

Zbraní je tam naozaj málo. V podstate jeden dva druhy pre každé povolanie, len existujú obmeny pre každých 5 levelov. No určite to nie je tak, že každý ma rovnakú zbraň!!! Základ je síce rovnaký, ale zbrane sa dajú upgradovávať od +0 až do úrovne +9. každá zbraň tiež môže mať niekoľko špeciálnaych statov a dokonca sa na zbrani dajú vytvoriť sockety, do ktorých sa môžu vkladať rôzne druhy kameňov, ktoré tiež vylepšujú zbraň. Takto si v podstate každý môže vytvoriť zbraň akú len chce, nie je limitovaný tým, čo mu vypadne z príšer a ani obchodmi. Samozrejme vytvoriť dokonalú zbraň je takmer nemožné. Lebo upgradovanie dobrých zbraní je strašne nákladné a keď zlyhá, zbraň je zničená a čím lepšia zbraň a vyšší jej level, tým je šanca nižšia. To isté pri vkladaní kameňov....
Drake
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drake »

ja osobne odporucam FlyFF online
je to na styl L2 ale take kreslene :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ragnarok Online

server: www.megalagro.net - Free CZ/SK server
info: iro.ragnarokonline.com
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Slayter napísal:Ragnarok Online

server: www.megalagro.net - Free CZ/SK server
info: iro.ragnarokonline.com
preco nefunguje ?
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TheBastard »

A co rappelz?
ZaphiR
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZaphiR »

http://www.playrohan.com/ Stiahnes a hras na ofiku. vsetko zadara. Je to neco podobne jako Lineage . Ceska fansite http://rohan.mmoz.cz/
Pokial budes cet pomoct ozvi sa na ICQ.
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

ja idem vyskusat bud RF online alebo Silkroad hrava to niekto?
Napísať odpoveď