Počujte dá sa na mobile bloknúť príjem hovorov a sms od určitého čísla?
Alebo s tým treba ísť za operátorom? Lebo už ma hodnú chvíľku štve jeden človek..Díki..
Mám Sony Ericsson K550 a operátor O2
niektori operatori - bohuzial neviem ci aj slovensky - dovoluju zablokovat TC a SMS rovno v telefone, u niektorych musis vybavit osobne, stym ze je mozne ocakavat aj poplatok kedze sme na Slovensku
:-) napísal:niektori operatori - bohuzial neviem ci aj slovensky - dovoluju zablokovat TC a SMS rovno v telefone, u niektorych musis vybavit osobne, stym ze je mozne ocakavat aj poplatok kedze sme na Slovensku
Soviet napísal:Počujte dá sa na mobile bloknúť príjem hovorov a sms od určitého čísla?
Alebo s tým treba ísť za operátorom? Lebo už ma hodnú chvíľku štve jeden človek..Díki..
Mám Sony Ericsson K550 a operátor O2
moja k750tka má whitelist. čo je trochu blbé, aby si si tam nahádzal skoro všetky čísla skús to pozreť u seba. Menu nastavenie hovory ovládanie hovorov - tak to je u m§a
Ja sa pamatam,ze tuto funkciu mal ericssonT20.Tam si jednoducho zvolil cislo a z toho ak si sa pokusal dovolat,tak ta hodilo do odkazovej schranky.Z ostatnych cisel si bol dostupny..
Odvtedy som sa s tym u ineho tel.nestretol.Akurat ten spominany white list-ale to je fakt neprakticke .