Legalnost, povod OS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
:-)
Medium Star
Medium Star

Legalnost, povod OS

Príspevok od používateľa :-) »

"moze bezny smrtelnik :-D " teda napr. ja, zistit ci sa jedna o warez verziu OS, alebo len o kopiu originalneho OS ? /uz pri instalacii tohto OS/

dakujem za tipy.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Snad vies, ci si si ho kupil alebo nie? Bezne OS nepadaju z neba :) Inak, mozno sa mylim, ale ku kazdemu OS /OS myslime Windows/, dostanes aj nalepku, ktoru by si mal mat nalepenu na viditelnom mieste na bedni.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Na stránke Microsoftu si to môžeš overiť.
Medium Star
Medium Star

jaj deti, viete aky je rozdiel medzi napalenym a originalnym dvd od os ??? ziadny... s tym ze napalene ho mam pre vlastnu potrebu....

a ja potrebujem zistit z toho napaleneho DVDcka, ci je napalene z originalu, alebo z craknutej, warez verzie...

mozno som sa nevyjadril jasne :) takze to berte s rezervou.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No, nevyjadril si sa jasne. A nie, nedá sa to nijak zistiť.
Medium Star
Medium Star

alfonz napísal:No, nevyjadril si sa jasne. A nie, nedá sa to nijak zistiť.
cize a ked nainstalujem - s oficialnym product keyom tak by sa to dalo zistit ci sa jedna o originalny alebo upravovany os?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:-) napísal:cize a ked nainstalujem - s oficialnym product keyom tak by sa to dalo zistit ci sa jedna o originalny alebo upravovany os?
ked je upravovany mozes to zistit z instalacneho CD... cez nlite ci tam boli pridavane alebo odoberane subory alebo pozmenena instalacka
Medium Star
Medium Star

Šu-Do napísal:ked je upravovany mozes to zistit z instalacneho CD... cez nlite ci tam boli pridavane alebo odoberane subory alebo pozmenena instalacka
nejaky konkretnejsi navod ?

pato83 precitaj si prvu otazku aspon 5x snad to raz pochopis....a potom si precitaj ako si na to reagoval
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

:-) napísal:"moze bezny smrtelnik Very Happy " teda napr. ja, zistit ci sa jedna o warez verziu OS, alebo len o kopiu originalneho OS ? /uz pri instalacii tohto OS/

dakujem za tipy.
:-) napísal:jaj deti, viete aky je rozdiel medzi napalenym a originalnym dvd od os ??? ziadny... s tym ze napalene ho mam pre vlastnu potrebu....

a ja potrebujem zistit z toho napaleneho DVDcka, ci je napalene z originalu, alebo z craknutej, warez verzie...

mozno som sa nevyjadril jasne Smile takze to berte s rezervou.
No jo , deti, ale co cakas na kinder fore :wink: Ked sa nechces bavit s detmi, tak skus tu.

A ked uz sme pri tom, sam sa vyjadrujes najprv v zmysle legalnosti OS a potom v zmysle, aky je rozdiel medzi DVD originalom a napalenym. Tieto dve veci nemaju nic spolocne. A este tu ides poucat, ze tam nie je ziadny rozdiel, ci je napalene alebo original DVD medium. To mas pravdu, ze nie je, dokonca ho ani vlastnit nemusis. Staci mat licenciu. Vyzera to skor, ze sam nevies, co sa pytas. A aby som nebol az moc OT, tak sa vrat naspat na moju prvu reakciu a tam najdes odpoved. Bud si niekedy mal dvd a si ho stratil, alebo znicil alebo cokolvek ine a si si ho napalil alebo inak zohnal, ale mas licenciu. Alebo je uplne jedno, ci mas nejaky kluc, napalene, ci originalne DVD,ked nemas licenciu. Takze zdroj, odkial mas OS, musis poznat, ked si jeho majitelom.
Zamknuté