titulky na film, ktori neexistuje - Futurama

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

titulky na film, ktori neexistuje - Futurama

Príspevok od používateľa Kosh »

podla imdb ma prva seria Futuramy 9 dielov - ale na TL je prva serial, dvdripy proper od LOL s 13 dielmi. podla GOOGLU a uja internetu a ceskych stranok o futurame a titulkovych stranok posledne styri dieli neexistuju.

moze mi niekto poradit, kde zozeniem titulky na tie posledne styri dieli? (S01E10 - 13)
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

ako nato tak pozeram tak tie posledne 4 dieli prvej serie ja mam ako prve 4 diely druhej serie tak to skus popozerat podla nazvov episod a postahovat prislusne titulky k tomu
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

už som na to prišiel :evil: je to tak ako vravíš, a v druhej sérii na TL je potom 23 dielov (2seria pack + 4 s prvej), pričom posledné tri s druhej sú aj v treťom packu, ako prvé tri s tretej

proste v tom majú d*mentný zmetok :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to je v pohode.. ked som tahal Scrubs prvu seriu ako pack tak tiez to tam bolo domotane.. kukam tretiu cast potom stvrtu a kukam ze stvrta je tretia.. piata bola stvrta a dalsia piata bola piata ci jak to bolo :D
haha it took me the entire episode until i realized that it was the same as episode 2. wonder what happened...
And also - why is there two episode 5? Scrubs.1x05.My_Two_Dads.DVDRip_XviD-FoV, and Scrubs.1x05.My_Two_Dads.REAL.DVDRip_XviD-FoV..? Totally different eps too! This upload is a little bit messed up, but scrubs is too good to get mad about it ^^,
Seejay264
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Seejay264 »

daj si stránku www.titulky.com a tam zadaj Futurama a už si len vyber tie správne titulky
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

na toto existuje jednoduche riesenie:
http://www.opensubtitles.com/sk/downloads
a stiahni si bud
# SubDownloader
alebo
# OSCAR

tieto 2 programy dokazu vyhladavat titulky na zaklade hashu takze najdu vzdy tie spravne titulky
Napísať odpoveď