TITULKY
-
Marek99
Expert
- Kontaktovať používateľa:
TITULKY
daju sa nejako posuvat titulky?Mam film ale nejaka bluma to v kine nenahrala od zaciatku a tituky su od zaciatku takze titulky my zacinaju od zaciatku a film asi s 5 minutovym oneskorenim, existuje nejaky program na ovladanie titulkov ue si ich posuniem kde chcem?
-
Šu-Do
Redeemer
nazov temy TITULKY moc nehovori... to je porusenie pravidla neviem cisloMarek99 napísal:co tym chcel basnik povedat?
BTW titulky mozes precasovat (posunut) v subtitle workshop.. alebo aj priamo v playery.. KMPlayer napriklad
//Pravidlo 19:
Názvy tém nepíšte veľkými písmenami. Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...
-
lekoklatik
VIP
-
Marek99
Expert
dobre ty bluuuma, tak sa vyjadrim jasnejsie, ze nepis velkymi pismenami nadpisy a nie tam vycapit precitaj si pravidla, taketo blumy mam najradsejPadawan napísal:uz vidis co tym chcel basnik povedat?
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2008, 17:08 )
uz som to spravil pani v subtitlestool len teraz mi to neprehra vo windows media playeri s titulkamy aj ked ich mam takisto pomenovane, prehra mi to s titulkamy len v subtitlestool ale len male okno ale titulky idu, neviem co zas s tym teraz
-
Cyrus666
Light Professional
super ty bot asi som videl ze si necital tie pravidla ked si napisal hentak nazov temy tak som ti tam dal toho smaila aby si si ich konecne precital nech tu nerobis dalsie kktinyMarek99 napísal:dobre ty bluuuma, tak sa vyjadrim jasnejsie, ze nepis velkymi pismenami nadpisy a nie tam vycapit precitaj si pravidla, taketo blumy mam najradsej
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2008, 17:08 )
uz som to spravil pani v subtitlestool len teraz mi to neprehra vo windows media playeri s titulkamy aj ked ich mam takisto pomenovane, prehra mi to s titulkamy len v subtitlestool ale len male okno ale titulky idu, neviem co zas s tym teraz
-
Šu-Do
Redeemer
Windows media player pouziva na prehravanie titulkov externy kodek.. VOBSUB... ktory sa spusti (ak mas titulky) dole vedla hodin.. taka zelena sipka.. klikni na nu pravym tlacitkom a vyhladaj si titulky...
mozno ze si ich ulozil do zleho formatu.. alebo nwm..
inak ak chces tak hod sem tie titulky a posuniem ti ich dopredu o 5 minut cele...
inak ak chces tak hod sem tie titulky a posuniem ti ich dopredu o 5 minut cele...
-
Marek99
Expert
ja ich uz mam upravene, ale dikyŠu-Do napísal:Windows media player pouziva na prehravanie titulkov externy kodek.. VOBSUB... ktory sa spusti (ak mas titulky) dole vedla hodin.. taka zelena sipka.. klikni na nu pravym tlacitkom a vyhladaj si titulky...