Urcite ste v nejakom filme/seriali videli nejaky pohlad, ktory vas zaujal...myslim konkr. pohlad urcitej osoby, ci uz na kameru alebo inde...
sem s nimi
inspiraciou na tuto temu mi bola Katka Stumpfova z Let's Dance od 0:33 do 0:38
proste krasa...
neskor urcite editnem, teraz sa mi uz nechce zhanat screeny
Hmm takých bolo je určite veľa ale pár ma napadá,
- Sylar na konci jedného z posledných dielov prvej série Heroes ("Boom!")
- aj T-Bag v Prison Breaku mal niekoľko dobrých
- no a skoro každý ksicht aký dá Fry vo Futurame (aj Zoidberg )
Blithe z Band of Brothers (kto to videl si možno spomenie) tam bola scéna keď vo výkope bol Blithe a bol tak z tej vojny v prdeli že sedel a obzeral sa..taktiež jeho scéna keď sa pozeral do nebies na poli..Tie jeho pohľady divákovi boli fakt že brutal..Na toto si vždy spomeniem.
Viď toto video.. http://youtube.com/watch?v=XwciKASuOp0
Jednoznacne pohlad a vyraz tvare Toma Hanksa ked svojim koltom strielal do nemeckeho tanku priblizujuceho sa mostom (panther? tiger?) a pri jednom z vystrelov sundal ten tank P-51 Mustang (ak sa nemylim). Vzdy mi beha husia koza.
Dalej sa mi paci jeho pohlad pri pomste v Road to Perdition. Chladnokrvne a nemilosrdne.
Holubar napísal:nieco cerstve...a hojko napise, ze mu ta rola nesadla
No v tom s tebou suhlasim, naramne Farell zahral v tomto filme, najviac sa mi asi pacila scena, ked mu ten trpaslik vysvetloval, preco mu nezamaval, kedze bol na ketamine...tam som sa proste poskladal od smiechu, totalne nechapavy vyraz nahodil, proste genialne...
Dialog Nicky Parsons a Pamela Landy,pozru na seba:
Tom Cronin: He's making his first mistake.
Nicky: It's not a mistake. They don't make mistakes. They don't do random. There's always an objective. Always a target.
Pamela Landy: The objectives and targets always came from us. Who's giving them to him now?
Nicky: Scary version? He is.
Pre mna je to jednoznacne pohlad Milly Jovovich, ked sa zrani a zacne ako keby lapat po dychu. Pouzila ho niekolkokrat, ale spomeniem si iba na:
5th Element: Ked sa schovava vo vetracej sachte pred Zorgom.
Resident Evil 2: Po prvom stretnuti s Nemesis, prestrielala dieru do steny k odpadovej sachte a potom ako nou pada si zlomi prsta. Ked si ho ide napravit ...
1. Fantaghiro-zaver 2.casti, pohlady na oboch stranach. Sice nic tak extra zaujimave,ale naadherneee a rada si to pozriem vzdy ked to znova davaju
2. Eugen Victor Tooms-Akty X-Squeeze