• AirSoft •
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jaaaj no ja si chcem konkretne kupit tuto http://www.airsofthouse.cz/STTi-M92F-el ... -2220.html no ale zevraj na to co onej hovoria i ked to je tajwan je to pohodke pre zaciatocnika ako som ja . a ja sa na ramba nehram ja som betman
:D:D
-
Stenky
Professional
nemusis byt milionar, ani ja niesom milionar..... no zacat s AS s litrom vo vacku je dost drsne
ja som zacal nakupom ACM elektriky za 3000,-
CYMA AK 74N. strielal dobre (este stale striela ale uz je po mensich upravach takze to teraz nechcem brat v uvahu). urcite lepsie a v boji ovela platnejsie nez daka pistolka (dlzka hlavne, zasobnik, bateria, sila)...
co ja viem STTi ako lowcost Airsoft s pistolou na 4XAAA baterie (6V pri alkalickych clankoch, 4.8V ak tam das nabijatelne..... to ti mocnu strunu nerozhybe. bezne elektricke pistole maju 7.2V baterie a tomu adekvatnu strunu..... Cinsku pistol mas v municaku za 1700,- ked si vezmes, nieje az tak o moc drahsia ako 1000KC + postovne.... )
ak si to vybavis na zlavu tak ta vyjde aj lacnejsie. su to presne kopie Tokio Marui pistoli. CYMA Glock 18 je dost slusny schopny kusok
CYMA AK 74N. strielal dobre (este stale striela ale uz je po mensich upravach takze to teraz nechcem brat v uvahu). urcite lepsie a v boji ovela platnejsie nez daka pistolka (dlzka hlavne, zasobnik, bateria, sila)...
co ja viem STTi ako lowcost Airsoft s pistolou na 4XAAA baterie (6V pri alkalickych clankoch, 4.8V ak tam das nabijatelne..... to ti mocnu strunu nerozhybe. bezne elektricke pistole maju 7.2V baterie a tomu adekvatnu strunu..... Cinsku pistol mas v municaku za 1700,- ked si vezmes, nieje az tak o moc drahsia ako 1000KC + postovne.... )
ak si to vybavis na zlavu tak ta vyjde aj lacnejsie. su to presne kopie Tokio Marui pistoli. CYMA Glock 18 je dost slusny schopny kusok
-
Fortune
Light Professional
tak zrovna toto je dost shit, co myslis ze ti potiahnu AA baterky, prdADAM18 napísal:jaaaj no ja si chcem konkretne kupit tuto http://www.airsofthouse.cz/STTi-M92F-el ... zbozi-2220.
-
GnK
Light Expert
Presne tak to by som si uz radsej kupil manual od TM ako hento... Ako ti uz viaceri radili posetri radsej na AEG od JG a budes to ovela lepsie a polahlivejsie ako pistol. A co sa tyka tych baterii ono aj 1100MaH uplne staci pokial nejdes na 24hodinovkuFortune napísal:tak zrovna toto je dost shit, co myslis ze ti potiahnu AA baterky, prd
-
Stenky
Professional
nemtudom madarom ale teroristicky tento by bol dobry pre zaciatocka.ADAM18 napísal:a tak ci bi teda konkretne elektrice doporucujete a nie moc drahe
CYMA G18C
http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
GALXY MP5K
http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
alebo MP5PDW +600sk (s vyklopnou pazbou)
Nechce niekto cinske MP5 komplet v krabici s baterkou, nabijackou? Dalej mam este jedneho Kalacha, tiez komplet krabica, nabijacka, potom komplet nemecke maskace s vestou, maskou ako nove, dalej plynovu berretu, MP5 SD6 (CA) ...
Za tie MP5ky by som chcel 2300Sk za ten kalach 2500 berreta a sd6ka cena dohodou...
Za tie MP5ky by som chcel 2300Sk za ten kalach 2500 berreta a sd6ka cena dohodou...
na padanie si budem davat pozor lebo na CZ75 od TM som tak dokazil plastovy zaver...Stenky napísal:dufam ze budes spokojny. strielal som z kamaratovej a bola to parada, nemal som pocit ze by jej daco chybalo... (len keby ju on truhlik nebol zoparkrat prastil o zem omylom)
na G18C si budem musiet pockat... manik z municaku volal ze nemaju na sklade ani jednu ze o mesiac...
je sranda ze za rovnaku cenu ako som pred dva rokmi kupil CZ75 dnes kupim elektriku aj ked cinsku...
inak: dufam ze nebudu glocku vadit bb-cka ktore som este do zasoby kupil pre cezetu... (0,25g)
-
Stenky
Professional
rozmerovo su rovnake ale do pistole je zbytocne na taky maly dostrel pchat tazku. realne iba o trocha viac zatazis strunu a tympadom ti na bateriu klesne pocet vystrelenych bbciek. male percento... proste 0,25g ti vybije baterku skor ako 0,2g
ale vzhladom na silu dostrel su 0,25g zbytocne a su aj drahsie
ked ich uz mas tak neni problem len aby si do buducna nekupoval zbytocne
ale vzhladom na silu dostrel su 0,25g zbytocne a su aj drahsie