Matika-výsledná známka
Matika-výsledná známka
Nazdar mám problém učitelka z matiky mi chce dať zo známok 1,2,2,2,2,3,3 -3-ku ako som počital mi vyšlo 2,1 ale podla percent z písomiek mi vychádza priemer 73,9 % a pod 75 je už 3-ka
ale tých 73,9 mi vychádza bez jednej 2 . dá sa s tým niečo robiť ísť za riaditelko alebo daco take lebo ja nemozem mat na vysvecku 3 -ku sak by mi to djbalo cely priemer 
ja jej dám kvietok ale taký s C4
Opak: dobrý nápad ale nemôžem tam poslať mamu ta by jej nepovedala ani 1/2 slova ta ale keď pošlem tatka tak možno bude aj 1-ka
ten si nedáva servítku pred ústa
// ale som sa pytal este dalsich matikarov a oni ze to je jasna 2
//mozno preto mi chce dta 3 lebo som sa jej vysral na matematicku olympiadu
Opak: dobrý nápad ale nemôžem tam poslať mamu ta by jej nepovedala ani 1/2 slova ta ale keď pošlem tatka tak možno bude aj 1-ka
// ale som sa pytal este dalsich matikarov a oni ze to je jasna 2
//mozno preto mi chce dta 3 lebo som sa jej vysral na matematicku olympiadu
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ak je to tvoj štýl posielať tam rodičov, nech ti to vybavia, prosím. Mne by sa to zdalo trápne. Skúsila by som sa porozprávať s učiteľkou a keď by sa nedalo nič robiť, tak čo už. Sú to tvoje známky, môžeš si za ne sám a učiteľka má právo sa rozhodnúť dať ti horšiu známku, podľa priemeru alebo keď nie je spokoná s tvojím prístupom atď...
Nie každý ráta výslednú známku na základe aritmetického priemeru. Aj nám matikár na škole zaokrúhľoval známky hlavne podľa štvrťročných písomných prác a keď sme mali medzi, tak potom sa rozhodol na základe ostatných známok, že či to zaokrúhli nahor alebo nadol..M@rt1n napísal:// ale som sa pytal este dalsich matikarov a oni ze to je jasna 2
Choď za ňou, porozprávaj sa, vysvetli problém, prečo nechceš mať trojku, že by to bola sólovka, a opýtaj, či si to ešte nemôžeš nejak opraviť, že sa prihlásiš a tak.
-
SIX
Medium Star
jedina mozna dohoda je s ucitelkou, vies, ona ta moze nechat aj prepadnut stych znamok, jedine riesenie je poziadat o komisionalne skusky, a ak ta nahodou nema rado viacej ucitelov v komisii tak ti dokazu ze to nevies. ja som sa dost casto vyhrazal komisionalkami, az do vtedy kym jeden profak nepovedal dobre 
-
erik_tt
Medium Professional
mariu to zijete v divnom meste ja mam na strednej v 5 z velkych pisomiek z malych 3,3,1 a mam trojku ale jak vidim zavisi to od profesorapershing napísal:no to je fakt strasne jedna trojka![]()
kedze si mimo tak ti ostava len dufat, ale minuly rok som mal 74% a som sa jej pytal ci mi neda daco opravit alebo odpoved a osrala ma a dala mi trojku...
-
Hossa1881
Medium Professional
Re: Matika-výsledná známka
dost prisne, my sme to mali jeden rok(potom sla na matersku) a dvojka bola do 68%, kamarat co mal tento rok seminar z dejepisu tak mali dokonca do 60% dvojkuM@rt1n napísal:Nazdar mám problém učitelka z matiky mi chce dať zo známok 1,2,2,2,2,3,3 -3-ku ako som počital mi vyšlo 2,1 ale podla percent z písomiek mi vychádza priemer 73,9 % a pod 75 je už 3-kaale tých 73,9 mi vychádza bez jednej 2 . dá sa s tým niečo robiť ísť za riaditelko alebo daco take lebo ja nemozem mat na vysvecku 3 -ku sak by mi to djbalo cely priemer