No hej lenze neviem ci mozes za jazdy aj fotit aby si mal tu srandu zvacsnenu. ale aj tak je to v tej rychlosti letu problemhojko napísal:sheep: Ked niekto na to ma, tak nevidim dovod. Niekomu nie je luto dat peniaze za dovolenku, za oblecenie, za auto, za ucet na World of Warcraft... a inemu zase nie je luto dat peniaze za ten zoskok. Nevidim na tom nic zle, sto ludi = sto chuti. Ked nie je niekomu luto nechat v piatok pri chlastacke tisicku v bare, tak neviem co sa cuduje nad par tisicmi za zoskok.
Tandemove zoskoky
No hojko tu to stoji 210 libier, cele to trva 30minut. v ponuke maju aj to, ze ta nafotia pri pristavani a napalia na CD za 30libier a video stoji nieco okolo 110libier.
A parasutisticky kurz stoji 1440libier ale to obsahuje 8 zoskokov (nie tandem) a dostanete aj certifikat mam pocit.
Cize mate to tam lacne kde zijes. A kde to vlastne zijes?
A parasutisticky kurz stoji 1440libier ale to obsahuje 8 zoskokov (nie tandem) a dostanete aj certifikat mam pocit.
Cize mate to tam lacne kde zijes. A kde to vlastne zijes?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tandemove zoskoky
Sorry ludia, ze ozivujem staru temu, ale chcem si dopriat na narodky tento zoskok.
Bol tu teda niekto z vas, ktory ste tu diskutovali nakoniec skocit?
Bunjee mam za sebou (dva roky do zadu), ale toto ma neskutocne laka. Stacilo mi len to video. Prachy niesu problem, skor ma zaujimaju vase skusenosti, ak niekto bol
Bol tu teda niekto z vas, ktory ste tu diskutovali nakoniec skocit?
Bunjee mam za sebou (dva roky do zadu), ale toto ma neskutocne laka. Stacilo mi len to video. Prachy niesu problem, skor ma zaujimaju vase skusenosti, ak niekto bol