REALTEK
najskor musim napisat jedno slovo: PEBKAC!
a teraz vyriesenie problemu:
ak mas integrovanu zvukovku (co predpokladam pri Realteaku
), zajdi si na stranky vyrobcu tvojej dosky a stiahni si ovladace pre tvoj model dosky. Nainstaluj, rebootni a nastav si RealTek
pripadne - ak mas k doske instalacne CDcko, tak ovladace mozes nainstalovat aj z neho
ak mas integrovanu zvukovku (co predpokladam pri Realteaku
pripadne - ak mas k doske instalacne CDcko, tak ovladace mozes nainstalovat aj z neho
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty si dobry asi tazko si stiahne ovladace ked sam nevie aky ma typ zvukovky a uz pochybujem ze vie aky ma typ MB, a este co mu drivre na MB pomozu zo zvukom??? tie drivre su odelenejohny_sk napísal:najskor musim napisat jedno slovo: PEBKAC!
ak mas integrovanu zvukovku (co predpokladam pri Realteaku), zajdi si na stranky vyrobcu tvojej dosky a stiahni si ovladace pre tvoj model dosky. Nainstaluj, rebootni a nastav si RealTek
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked ma zvukovu integrovanu na doske, tak mu pomozu podla typu MB si na nete najde ovladace pre tu dosku a medzi nimi by mal byt aj sound driverPadawan napísal:ty si dobry asi tazko si stiahne ovladace ked sam nevie aky ma typ zvukovky a uz pochybujem ze vie aky ma typ MB, a este co mu drivre na MB pomozu zo zvukom??? tie drivre su odelene