NHL 09
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mas pravdu padaju, ale neviem ci necro mysli prave to co ja, ale skus niekedy, ked bude buly na pravej strane a obranca bude na modrej na lavo a bude mat hokejku na lavu stranu a ked vyhras buly prihraj mu a vystrel strelou zapstim diagonalne(cize do praveho vinkla z tvojej strany) a 90%striel konci golomhojko napísal:Necro: Aka blbost??? Ved aj normalne v hokeji padaju goly od modrej ciary. Mozno by nebolo zle skusit dat tazsiu obtiaznost
//hral som na najtazsej obtiaznosti
-
Pigesko
King
http://forums.ea.com/mboards/forum.jspa?forumID=4096
tam si pozrite temy ako napr:
- NHL 09 PC = Current Gen
- BAD NEWS IF PC GOES NEXT GEN FOR 09
myslim ze nemusim vediet ani po anglicky a domyslim si o co ide
je to oficialne forum EA a su tam vyjadrenia par ludi z vedenia...a podla toho co som sa docital bude next-gen na pc az v dalsom rocniku aj ked ani tomu moc neverim...
+ oficialne ceny NHL 09 pre urcite platformy ktore hovoria za vsetko...
PlayStation®2 $29.95
PlayStation®3 $59.95
Xbox 360™ $59.95
PC $39.95
+ vyjadrenie ktore padlo na NHL 09 Community Day:
" Co se týče PC verze na té pracuje úplně jiný tým, takže s infem z NHL 09 Community Day nelze počítat ). Část informací je ke zveřejnění až v květnu a poté až na E3 ( 17. – 18. července ). "
slovami "uplne jiny tym" mysleli tym ktory pracoval aj na predoslich verziach NHL na PC a to speje k zaveru ze PC verzia bude iba aktualizacia tej predoslej...
- fakt neviem odkial vzali fun weby tie neoficialne HW naroky ale je to uplna hlupost zverejnovat ich ked ich nemaju podlozene absolutne nicim
tam si pozrite temy ako napr:
- NHL 09 PC = Current Gen
- BAD NEWS IF PC GOES NEXT GEN FOR 09
myslim ze nemusim vediet ani po anglicky a domyslim si o co ide
je to oficialne forum EA a su tam vyjadrenia par ludi z vedenia...a podla toho co som sa docital bude next-gen na pc az v dalsom rocniku aj ked ani tomu moc neverim...
+ oficialne ceny NHL 09 pre urcite platformy ktore hovoria za vsetko...
PlayStation®2 $29.95
PlayStation®3 $59.95
Xbox 360™ $59.95
PC $39.95
+ vyjadrenie ktore padlo na NHL 09 Community Day:
" Co se týče PC verze na té pracuje úplně jiný tým, takže s infem z NHL 09 Community Day nelze počítat ). Část informací je ke zveřejnění až v květnu a poté až na E3 ( 17. – 18. července ). "
slovami "uplne jiny tym" mysleli tym ktory pracoval aj na predoslich verziach NHL na PC a to speje k zaveru ze PC verzia bude iba aktualizacia tej predoslej...
- fakt neviem odkial vzali fun weby tie neoficialne HW naroky ale je to uplna hlupost zverejnovat ich ked ich nemaju podlozene absolutne nicim
-
Pigesko
King
tusim si ma zle pochopil...bol jeden tym ktory pracoval s old genom ked este next-gen na konzolach nebol...potom sa tym rozdelil na dva...jeden pracoval na uplne novom engine ktory potom pouzili iba v konzolovych verziach a druhy tym bol vycleneny na to aby pracoval s old genom ktory pouzili na PS2 a PC verziu a vsetko to pramenilo z malych ziskov v dosledku piratstva ktore sa prejavilo hlavne pri PC verziach
preto som aj prisiel k tomu zaveru lebo by podla mna bolo zbytocne aby pracovali dva tymi na jednom a tom istom...
- oprav ma ak sa mylim lebo priznavam ze v tom zacinam mat aj ja bordel
- oprav ma ak sa mylim lebo priznavam ze v tom zacinam mat aj ja bordel
-
MatthewSVK
Light Expert