Ako je potom mozne, ze ma niekedy pripoji a niekedy nie??? Ak by bola bloknuta IP adresa, tak to nejde a hotovo, ale niekedy ma pripoji. Co je ochrana uzivatela??? Kolko stoji ta IPcka???
IP stoji 99Sk bez dph. A kazdeho niekedy pripoji a niekedy nie. Niekedy ide a niekedy nie. Niekto z T-Mobile povedal jednemu uzivatelovi, ze pre bezproblemove pripojenie je potrebne zakupit si verejnu dinamicku IP adresu za cenu 99sk bez dph.
Nieje to nahodou v tom ze mas obmedzeny pocet stahovania dat ? ... neviem mozno blbost ..... Potom trebalo by s tym zajst do T-Mobilu ze co s tym je lebo myslim ze my ti tu s tym nijako nepomozeme
Flinstone: Co s tym maju data spolocne??? Este ani raz som neminul to co mam predplatene, navyse keby som sa dostal cez limit, tak vsetko funguje nadalej, ibaze by som tie data naviac musel potom zaplatit.
Data s tym nic nemaju. A dufam ze to teraz pochopis hojko (nic v zlom) => Teraz ide jimm s problemami kazdemu uzivatelovi T-Mobile. (Ktory nema este zakupenu ip). No po zakupeni verejnej dynamickej ip, by malo ist vsetko bez problemov. Cize ty co maju kupenu verejnu dynamicku ip adresu nemaju z jimmom problemy. Tak by to malo byt.
Nic sa nepohlo a ani sa nepohne. Treba si kupit od T-Mobilu dynamicku verejnu IP a malo by byt vsetko ako predtyym. Ja ale aj tak stale pouzivam jimma. Na niekolko pokusov sa pripojim.