Klávesy (synťák, varhany...)
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Klávesy (synťák, varhany...)
zdrawiim....mám taku otazku... dajú sa pripojit klavesy (typ CASIO CTK-591) k PC? Mali by sa dat, len neviem ako.. dole je obrazok s jackami, ktore su na syntaku. cize...ak sa daju: Kde? Akým kablom? a tak...

Ja to mám na skúšobni zapojené do phones a potom je to pichnuté do mix pultu a potom to ide do zosilovača čiže neváhaj a zapoj to cez phones no pc do line in alebo do mic ale neviem do mic to bude asi niečo vypisovať . Ale daj to tak, 
tie prvé sú pre midi zvuky neviem či máš na synťáku nejaký disketový port alebo usb pripadne cd no a to asignable to neviem to ja tam nemám ani na synťáku
kábel kúpiš aj v elektro neviem asi je to ten vačší jack čo máš na klávesoch ale mali by ho mať a ked nie tak si to pokupoj tak aby si to zapojil
tie prvé sú pre midi zvuky neviem či máš na synťáku nejaký disketový port alebo usb pripadne cd no a to asignable to neviem to ja tam nemám ani na synťáku
kábel kúpiš aj v elektro neviem asi je to ten vačší jack čo máš na klávesoch ale mali by ho mať a ked nie tak si to pokupoj tak aby si to zapojil
-
susenejablko
Light Star
-
susenejablko
Light Star