Je biely den a mne sa rozjasnilo, uz som to spravil, mozete LOCK
Opera 9
Opera 9
Asi sa pytam ako uplna lama ale kde nastavit to aby ked otovrim operu nenabiehali tie zalozky stranok ale sa otvarali nove okna pre kazde nove kliknutie na operu?
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Opera 9
nviem ci som ta prave spravne pochopil ale skus......nastavenia->zakladne udaje->pri sputeni a tam si vyber co chcesJuicy napísal:Asi sa pytam ako uplna lama ale kde nastavit to aby ked otovrim operu nenabiehali tie zalozky stranok ale sa otvarali nove okna pre kazde nove kliknutie na operu?
už na nej frčím
len mám 2 problémy.
1.) blbne mi poštový klient. správy sťahuje, aj prílohy, ale odoslať nechce. a v chybovej konzole píše toto google mi toho moc neprezradil. akurát viem, že nie som sám, kto má taký problém.
2.) na otváranie prijatých emailov, poznámok, kontaktov a pod. som v opere 9.27 len išiel myšou úplne nalavo a klikol som. otvoril sa panel. v 9.5ke je na to tlačítko vedla tabov. maximálne nepohodlné trafovať sa tam. nedá sa to nejako nastaviť ako na starej opere?
inak k nej nemám žiadne výhrady. konečne si môžem do speeddialu pridať položiek koľko chcem
1.) blbne mi poštový klient. správy sťahuje, aj prílohy, ale odoslať nechce. a v chybovej konzole píše toto
Kód: Vybrať všetko
Chyba servera [552-5.7.0 Our system detected an illegal attachment on your message.552-5.7.0 Please visit http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6590552 5.7.0 to review our attachment guidelines. 12sm3576477fgg.0]2.) na otváranie prijatých emailov, poznámok, kontaktov a pod. som v opere 9.27 len išiel myšou úplne nalavo a klikol som. otvoril sa panel. v 9.5ke je na to tlačítko vedla tabov. maximálne nepohodlné trafovať sa tam. nedá sa to nejako nastaviť ako na starej opere?
inak k nej nemám žiadne výhrady. konečne si môžem do speeddialu pridať položiek koľko chcem
Tools/Appearance/Panels/Show panel toggle at edge of windowCuruj napísal: 2.) na otváranie prijatých emailov, poznámok, kontaktov a pod. som v opere 9.27 len išiel myšou úplne nalavo a klikol som. otvoril sa panel. v 9.5ke je na to tlačítko vedla tabov. maximálne nepohodlné trafovať sa tam. nedá sa to nejako nastaviť ako na starej opere?
ehm .. ako?konečne si môžem do speeddialu pridať položiek koľko chcem
thx za ten bocny panel. k+
speeddial polozky: http://www.opera-prehliadac.com/clanky- ... -dial.html GL
speeddial polozky: http://www.opera-prehliadac.com/clanky- ... -dial.html GL
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak nepomoze gwixtova rada, tak zapni mouse gestures. Je v sekcii shortcuts v advanced.Schyl2o napísal:no a ja som si nainstaloval novu operu 9.5 a predtym som mal, ze ked som s mysou stlacil prave tlacidlo a nasledne snim lave, tak ma vratilo o stranku naspat a teraz mi to nefunguje, kde sa to da nastavit? thanks