uz som nainstaloval ff3 tak uvidim ci to aj tu bude robitGothaR napísal:Sheep: daj linky na tie stranky, kde ti to robi a potom to moze skusit omnoho viac ludi
Mozilla Firefox
Re: Mozilla záložky
Super, toto som teda naozaj nepoznal, ja mal ručne upravené userChrome.css..Soviet napísal:Našiel som toStačí inštalnúť toto:
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/6937
Nutná je ale registrácia
Fungovalo aj pod finálnou FX3../* Multi-row bookmarks toolbar for Fx3b5pre*/
#bookmarksBarContent
{display:block !important;}
.places-toolbar-items
{display:block !important;
height: 52px !important;
overflow-y:auto !important;}
#bookmarksBarContent toolbarseparator
{display:inline !important;}
#bookmarksBarContent .bookmark-item
{visibility: visible !important;}
.chevron {height: 0px !important;}
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no dpc.. ani ten bookmarks addon nepomohol v tom co som chcel
Screen priloha
cervenym som oznacil momentalne zalozky.. chcel by som mat moznost mat zalozky aj o stupen vyssie (zeleny kruzok)
ale nie len hore.. viem ze sa to da.. ale aj hore aj dole...
tam je treba jedna ikonka.. (priloha 2) (na screene je to vyznacene cervenou nalavo hore) ktora je v tych moznostiach iba jedna.. co je uplne na rit... kebyze ta jedna vec je tam aspon 2 alebo 3x tak som plne spokojny
je aj ina moznost ako sa to da vyriesit ?
pretoze ja mozem mat este komplet cely panel dole pod vyhladavacom.. ale potom sa mi zbytocne zuzuje viditelna plocha.. takto by som aspon vyuzil prazdne miesta v browsery.. teda tam hore a tam kde mam momentalne zalozky
Screen priloha
cervenym som oznacil momentalne zalozky.. chcel by som mat moznost mat zalozky aj o stupen vyssie (zeleny kruzok)
ale nie len hore.. viem ze sa to da.. ale aj hore aj dole...
tam je treba jedna ikonka.. (priloha 2) (na screene je to vyznacene cervenou nalavo hore) ktora je v tych moznostiach iba jedna.. co je uplne na rit... kebyze ta jedna vec je tam aspon 2 alebo 3x tak som plne spokojny
je aj ina moznost ako sa to da vyriesit ?
pretoze ja mozem mat este komplet cely panel dole pod vyhladavacom.. ale potom sa mi zbytocne zuzuje viditelna plocha.. takto by som aspon vyuzil prazdne miesta v browsery.. teda tam hore a tam kde mam momentalne zalozky
-
xH4wK
Re: Mozilla záložky
SuperSoviet napísal:Našiel som toStačí inštalnúť toto:
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/6937
Nutná je ale registrácia
-
DjBass
Darca
ked vytvaras zalozku nemas zafajknute toto?dair napísal:testujem FF3 a celkom ma to vytaca. dal som si zopar ikon na taskbar a stale ked na nu kliknem a ocakavam ze sa mi otvori okno v novom tabe tak sa mi stranka otvori IBA v akomsi sidebare vlavo ktore sa ani neda maximalizovat. Ako lama musim kliknut na iknonku a vybrat otvorit v novom tabe....
....
-
dair
Guru wannabe
som lama (K+)DjBass napísal:ked vytvaras zalozku nemas zafajknute toto?
Kazdopadne za tych par dni co tu FF3 testujem tak uz badam ze vyskakuju popup okna Xkrat viac ako v Opere, taktiez ma nahrieva kusok ovladanie...
Pluginy boli vo FF stale super... ale nejako to nema jednoduchu funkcnost opery...
Uvidime
to H@wk:
-
xH4wK
-
Mek
Addict
to vyzera, ako nejaky problem s flash playerom, skus ho odinstalovatSoviet napísal:Prišiel niekto čo je s tým na novom FF3 keď pri niektorých stránkach ako napríklad pozeraj alebo warforum a tipujem že ich je viac, tak začne FF3 akoby ladiť monitor že mi ho vypína a zapína až nakoniec zamrzne PC..
Neviete čo proti tomu? Veľmi by ste mi pomohli bo IE sa mi stále zapínať nechce..
Nepoužívaš náhodou rozšírenie NoScript? Niektoré verzie NoScript totiž spôsobovali pád FF3 na stránkach, kde sa používal MediaPlayer.Soviet napísal:Prišiel niekto čo je s tým na novom FF3 keď pri niektorých stránkach ako napríklad pozeraj alebo warforum a tipujem že ich je viac, tak začne FF3 akoby ladiť monitor že mi ho vypína a zapína až nakoniec zamrzne PC..
Neviete čo proti tomu? Veľmi by ste mi pomohli bo IE sa mi stále zapínať nechce..
Vsetci, co mate novy FF3, napiste do adresneho riadka 
Kód: Vybrať všetko
about:robots