Vaša Top Speed
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ludia asi nikdy nepochopia co to znamena Umyselna odchylka tachometra.
Napr odchylka Bratovej Oktavie 2.0FSI (150k) isli sme po dialnici o 2:00 a tachometer lizal 240km/h ... Real?? 221km/h
Octavia RS Diesel (170k) v Tope 245km/h real ... 225km/h
Kazde auto okrem Peugeota nastavuje umyselnu odchylku. Vacsina ma od 90km/h +10km/h a stupa az do +20km/h pri 140km/h
Peugeot ma jediny na chlp presne nastaveny tachometer (Pokial nemas 11" Pneu)
A pri starsich autach boli tieto odchylky este vyzsie.
Napr odchylka Bratovej Oktavie 2.0FSI (150k) isli sme po dialnici o 2:00 a tachometer lizal 240km/h ... Real?? 221km/h
Octavia RS Diesel (170k) v Tope 245km/h real ... 225km/h
Kazde auto okrem Peugeota nastavuje umyselnu odchylku. Vacsina ma od 90km/h +10km/h a stupa az do +20km/h pri 140km/h
Peugeot ma jediny na chlp presne nastaveny tachometer (Pokial nemas 11" Pneu)
A pri starsich autach boli tieto odchylky este vyzsie.
-
Shark NX
Addict
Estetika ... Neviem ci by sa ti pacilo ze mas napr. na tachometri max 220km/h a letis na D1 za Trencinom smerom na PB dolu tym kopcom z vetrom chrbte 235 a bol by si mimo rozsah tachometra.
To je prvy dovod. A druhy ... skus si pozicat GPS od niekoho ... Nechce sa mi verit ze Mitsubishi nema odchylku ... alebo si to predosly majitel kalibroval.
To je prvy dovod. A druhy ... skus si pozicat GPS od niekoho ... Nechce sa mi verit ze Mitsubishi nema odchylku ... alebo si to predosly majitel kalibroval.
-
Shark NX
Addict
Fakt ... nie ze by som ti neveril ... len hovorim. Jedine auto ktore poznam ze ma tachometer kalibrovany presne je lubovolny Peugeot. A GPS je najlepsi a najlacnejsi system merania rychlosti. Mam znameho ktory si mysli ze ak ma na Golfe R32 na tachometri 300km/h ze mu to tolko pojde ... ze len zle tlaci plyn 
-
t0m4s3
Admin
Nie ze moze, ale auta musia mat z vyroby odchylku. Staci sa napojit na riadaciu jednotku a tahat z nej udaje a hned uvidis kolko realne ides. Plus si pripocitaj, ze odchylku ti spravi aj zmena priemeru kolies oproti originalu.Maki napísal:moze mat odchylku, nevravim,ze nie - len vravim,ze v papieroch ma 220 a 220 som podla rucicky na nom aj dal... mozno v skutocnosti som siel 205 a rucicka ma oebavala... ktovie... a gps ked bude moznost tak si zapoziciam...
sebci > taky poloLes ako ty nam tu chybal
nemožné...sebci napísal:prečo sa vyjadruješ k tomu čo nepoznaš? to auto ešte aj teraz ide vyše 200 a jazdi na tom stary otec už ten motor ma už odbehané veľa a je tam už len original motor... je to automat s dlhými stupnami stupnica do 260 motor bol upravený ked sme ho mali ešte mi... dodané turbo otec ho tam pridaval netušim z akeho auta bolo ale bol to riaden slimak....
zas pravdu by ste chceli mať... hold smola....
v prípade, že by si spomenul RS Cosworth by som to ešte bral, ale sierra combi 2,0i v žiadnom prípade
a to pridávanie turba to Ti tu fakt nikto nezožerie
martin - trstena, skoda octavia 2001 1.6L combi - 53 minut, podla google maps - 78,9 km – približne 1 hodín, 25 minút, inac co pozeram tu sieru, mal si asi silny material ked si nabral take cislo...sebci napísal:Felicia 1.3 LX 96´- tachometrových 180 skutočnych niečo viac než 160 ZV - BB hlavny ťah
Šofer: JA... neskor som ju v 80 ke prevratil na strchuale opravil som to
Honda CBR 600 RR 2005 ... ja 200kmh a s kamošom 220kmh
Sierra combi 2.0i 87´ - 240kmh šofer otec
Honda CBR 900 RR 91´ - šofer kamoš.. mal pokazeny tachač... ale muselo to byť sakra vela
Jawa 350 639 91´ - 150kmh, JA, ZV --> BB, podarilo sami to len raz.. bol som prikrceny ako had na nadrzi a smrad a dym brutalny za mnou
eto vsio zbežne...
jaj ešte ZV - RS .. nejde o maximalku ale renault master 2006 --- priemerna rychlosť 108kmh.... jedná sa o vzdialenosť 98km a čas 54 minut.. kto pozná tu cestu tak vie o aky brutal sa jedna na takom aute