Kolko najviac penazi ste uz nasli? alebo stratili ?
mne teraz od kedy brigadujem v zahranici, robi starosti nestracat eura a zvyknut si,ze kazdy cent ma hodnotu.
ale najviac penazi som nasiel este ked som bol na ZS, isiel som raz rano z obchodu domov a nasiel som pri obrubniku lezat tisicku
potom o par tyzdnov som nasiel este v kupaciej ciapke kolo 700 Sk. ta ciapka musela niekomu vypadnut 
ale najviac penazi som nasiel este ked som bol na ZS, isiel som raz rano z obchodu domov a nasiel som pri obrubniku lezat tisicku
Zhruba pred rokom som sa chystal do Nemecka a do vrecka som si dal 320 Eur. Kedze som ich nechcel stratit, tak som si ich supol do praveho predneho vrecka, do toho malinkeho vrecka na rifliach. Zlozil som ich 2x, cize mali velkost 1/4 celkovej dlzky, boli nove, tvrde a ked som si sadol do auta, tak sa mi z toho malinkeho vrecka vytlacili von. Nevsimol som si to a medzitym som bol este tankovat. Az pred Zvolenom som zbadal, ze ma vo vrecku nic netlaci...
Cesta z KE do BA ma vysla na 38 korun za euro, tak si to vypocitajte...
Bacha na nove nevybehane prachy!!!
-
Sagittarius
Guru
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nasla som na stanici v Norimbergu pri popolniku 2 skrutene bankovky spolu 40 frankov a v banke ma poslali prec, ze su uz neplatne. Tak som skusila v Brne v zmenarni pri vlakovej stanici kde sa vykupuju aj stare mince a bankovky a zamenil mi to podla aktualneho kurzu. Bolo to okolo 700ck
Cakala som maximalne protihodnotu, takze veelmi potesilo
Cakala som maximalne protihodnotu, takze veelmi potesilo