CD s Windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
iwett
Novice
Novice

CD s Windows

Príspevok od používateľa iwett »

prosim o radu, ako získať CD s Windowsom, ak mám Notebook (Asus), v ktorom je legálny Windows ale nemam CD na preinstalovanie...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

CD si mal mat pribalene k notebooku, pripadne si mal mat na disku instalaciu, ktoru si si mohol vypalit. K Asusu ale byva CD s Winami, ak kupujes notebook s nimi. Ak si kupoval notebook bez Windowsov a tie si mal z ineho zdroja, potom si mal mat aj CDcko...
iwett
Novice
Novice

Príspevok od používateľa iwett »

pri zakupeni to CD nebolo, a neviem ci bol na disku, ale uz je neskoro, NB mi tak trochu zgegol... nie je mozne poziadat o zaslanie tohto CD?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

CDcko by nemal problem byt zohnat od niekoho, dolezite je, aby si mala nalepku na notebooku, ze je ten Win legalny.
filippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa filippo »

Myslím, že niečo podobné sa riešilo tu: http://www.hojko.com/original-cd-win-t92441.html
Tiež mám Asus, na skrytej partícii by si mala mať inštalačné súbory Windowsu. K notebooku si nedostala ani inštalačné CD Recovery?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

johny_sk, a tak PM co som ti poslal???
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

STomko napísal:johny_sk, a tak PM co som ti poslal???
:?: mne ziadna PM neprisla..., tak teraz som asi nepochopil :-D
osobne ma ale vyriesenie tohto problemu dost zaujima, lebo predajcovia u nas si radi CDcka s Woknami, ktore su k nb pribalene ponechavaju... Aspon tomu tak bolo par rokov dozadu, co pamatam...

Uz naozaj netusim, ako v tejto teme este poradit..., snad len, zajdi si k predajcovi a tam sa ho na to spytaj, pripadne skus kontaktovat prostrednictvom mailu nejake infocentrum ASUSu pre SR/CZ...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

sorry :) pisal som povodnej osobe, co sa pytala... a neviem preco som teraz reagoval na teba :)

Inac nie je problem si stiahnut nejake tu ciernu kopiu a napriklad v nlite do instalacky doplnit ten key...a potom uz len zaktivovat :)
Napísať odpoveď