nemam sedive vlasy, a nemam ani hemeroidy, tenisove lakte, plesnive nohy a vlastne nemam nic, este ani vlastne auto nemam. neviem a nezakladal by som asi temu "co vsetko nemam" lebo by to bolo fakt nadlho
jo a poznam jedineho jedneho cloveka co ma od 15tich fliacok sedivych vlasov velky ako 5 korunacka.... nevsimol som si dake masove rozsirenie tohoto trendu na slovensku este
nechapem sice naco je tato tema dobra, ale ked uz tu je, tak sa vyjadrim mne nesediveju, ale spoluziakovy z gympla sediveju v takej miere, ze sa jeho hlava podoba na zasnezeny strom
Mne sediveju mam vzadu na hlave fliacik velkosti 5korunacky, az mi to bolo povedome, ked som to tu cital. Horsie je, ze zacinam aj plesiviet a to mam len 21. Zdedil som po tatkovi povacsinou tie horsie veci
ja mam v strede, cize "vir vo vlasoch" dufam, ze ma chapete .. mam to dost velke a pomaly sa mi to zväcsuje... a to mam len 16r. uplne kazdy ma vzdy nejake narazky nato
Mam spoluziaka,co ma v zadu na hlave sedive vlasy...a je to velke ako kruh vyrobeny z 5 patkorunaciek...cize dost velke.A ma to od malicka... Nejako je to dost rozsirene ako tu citam.
Ja nemam zatial ani jeden sedivy vlasok...predsalen som na to este dost mlady
kinjeril napísal:Sediveju, veru sediveju. Ale mam v trubke, naaaa nech. Aj tak som nadherny...
Co sa zabijem? Farbit to urcite nebudem a hanbit sa za to? Pche...
ja by som aj rada mať nejake šediny ale žial v našej rodine je to dedične žiadne šediny až po 70 ke, ono je to take sexi maťnejaky ten pramienok šedin.