Pukanie v sluchadkach
-
RainbowSix
Light Professional
Pukanie v sluchadkach
Chalani kupil som si nove sluchadka a mam taki problem v pravom repraku ked nieje nic pustene potichu to poku a ked to zapojim do tv tak to trochu bzuci tak ci to mam dat reklamovat alebo nie a vcom moze bit porucha dik.
-
RainbowSix
Light Professional
-
nejakymarko
Addict
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
nemas nejako nastaveny ekvalizer? napriklad prilis preboostovane bassy?RainbowSix napísal:no tie sluchadka mi dnes prisli a su to kossy su to ako kebi dake viboje eletriki alebo boch vie coho ale je to hrozne
//autoeditácia príspevku ( 19 Jun 2008, 21:05 )
chalani teraz som zistil ze mi to robi aj ked dam hlasitost reprakov na plno tak to asi sluchadkami nebude nie ?
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Povedal by som, ze pocujes zvuky, ktore si si doteraz ani nevsimol na nejakych smejdoch, ktore si mal. Bzucanie sluchadla same od seba nerobia, pokial ich nemas bezdrotove alebo s aktivnym potlacenim hluku okolia. Hraju len to, co do nich pride, tzn aj sum, brum, praskot a kdeco ine.
Pripoj ich na nejake zariadenie na baterie, ak aj tam bude problem, mozes skusit reklamacku.
Pripoj ich na nejake zariadenie na baterie, ak aj tam bude problem, mozes skusit reklamacku.
-
RainbowSix
Light Professional