zelena obrazovka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mike146
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zelena obrazovka

Príspevok od používateľa mike146 »

hojte mam takyto problem a uz mi to robilo aj davnejsie len vtedy to nejak samo prestalo ale teraz to zacalo znova vzdy ked zapnem video je jedno ci normalne alebo streamovane z webu tak mi to po par sekundach hodi zelenu obrazovku a vsetko sa zrazu spomali(ledva sa mi to podari potom zatvorit) vo VLC mi to sice nerobi bo ten ma vlastne kodeky ale tie streamy co mam(internet tv a tak)sa vo VLC nedaju prehravat tak potrebujem media player tak ci tak, skusal som aj odinstalovat kodeky(mal som K litle mega codecs pack)no robi to stale tak sa chcem spytat ci to nemoze byt niecim inym ako kodekmi napriklad drivermi na grafiku alebo tak bo ja uz fakt neviem pls niekto kto sa s tym uz stretol poradte dik :)
este som chcel dodat ze to zacalo robit znicoho nic len tak nic som co sa tyka videa nemenil tak neviem ci mi v PC len tak zrazu nieco zblblo alebo co :o
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

graficke drivere zmen.. uz som sa s tymto stretol.. bolo to drivermi
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

drivre a kukni si teplotu grafickej pri zatazi...
mike146
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

hmm zmenil som tie drivre na starsie co som mal original pribalene ku grafickej chvilu nerobilo a potom znovu zacalo, mam skusit este starsie drivre??
//edit: vyriesene pomohol restart dik za pomoc
Napísať odpoveď