Mam takyto problem. Vysielanie cez Sam broadcaster. Pesnicky idu cisto, ale ako nahle zacnem nieco hovorit do mikrofonu tak pocut tam dost vyrazne praskanie, a tym padom mi nie je ani rozumiet. Ked to prehodim v encoder na tu cervenu bodku (priamo na vystup zkukovky) tak to nepraska, ale zase nie je pocut hudbu, takze pre mna nepouzitelne. Ked skusim nahravat v audacity, alebo vo win zazname tak tiez to nepraska. kde moze byt problem?
s tymto mam problem uz dlhsie aj ja... sam je proste blbost ma s nim problemy vela ludi... ja vysielam cez virtual dj a je mi to prirodzenejsie ako sam vyskusaj virtual dj na vysielanie a nebude ti nic praskat
Takze presiel som fora a dosiel som k zaveru, ze bud treba na Viste nahodit DirectX 9c, alebo dalsia moznost v samovi Voice FX - Config, Cast buffer setings, zvysit packet z 5 na 10.
bloodko napísal:Takze presiel som fora a dosiel som k zaveru, ze bud treba na Viste nahodit DirectX 9c, alebo dalsia moznost v samovi Voice FX - Config, Cast buffer setings, zvysit packet z 5 na 10.