Spomalenie PC
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spomalenie PC
Caute, tak mam taky pre niekoho mozno zvlastny problem, potrebujem PC spomalit. Ma az privelky vykon na veci ktore chcem robit
Da sa to nejak bezpecne a rychlo? Nepotrebujem tu odpovede typu, zapni 3Dmark a kym testuje rob co chces s vykonom 486ky. Neexistuje nejaky soft, ktory by proste PC bezpecne podtaktoval a po vypnuti zase full performance?
-
Supersonic
Light Professional
skus aplikaciu cpu killer 
-
blazer
Professional
Po tomto je PC rovnako rychly len mi seka kurzor mysi, co prave nechcem :S ale dakujem za ochotuSupersonic napísal:skus aplikaciu cpu killer
nainstaluj vistu 
skus napisat na co konkretne to potrebujes. ja som raz potreboval spomalit PC, kvoli jednej dosackej hre a vyriesil som to cez dosbox. nieco konkretne by nebolo zle
ked potrebujes podtaktovat 4 jadro na vykon pentia 100MHz, tak to moze byt dost problem. ale ked potrebujes podtaktovat napriklad 333MHz na 100MHz, tak na to staci bios. skus konkretizovat a hlavne napisat zostavu
skus napisat na co konkretne to potrebujes. ja som raz potreboval spomalit PC, kvoli jednej dosackej hre a vyriesil som to cez dosbox. nieco konkretne by nebolo zle
-
blazer
Professional
Warning: V tomto poste je viac smajlikov, nez je zdrave.turtlak69 napísal:nainstaluj vistu
skus napisat na co konkretne to potrebujes. ja som raz potreboval spomalit PC, kvoli jednej dosackej hre a vyriesil som to cez dosbox. nieco konkretne by nebolo zleked potrebujes podtaktovat 4 jadro na vykon pentia 100MHz, tak to moze byt dost problem. ale ked potrebujes podtaktovat napriklad 333MHz na 100MHz, tak na to staci bios. skus konkretizovat a hlavne napisat zostavu
Vistu mam
No ok zostava neni zas take delo, ale niekedy je pomalsie lepsie
je to C2Duo E4600 2,4, 4Gb Ram, 9600GT 512, no a ide o to, ze som v hre Graffiti Studio som maval ako tak rovne linky, pretoze mi to nestihalo vykreslovat stopu spreja za kurzorom a ona akoby zaostavala a dobiehala kurzor (o 2 milimetre) a potom male roztrasenia kurzoru to ani nevnimalo, snazilo sa to najst najkratsiu cestu ku kurzoru, snad chapete.
http://www.vandalsquad.com//img/graffit ... 07_153.jpg
http://www.vandalsquad.com//img/graffit ... 08_490.jpg
(neni to extra rovne, ale snaha bola
No a teraz ked to kresli s okamzitou odozvou je to ovela krivsie. Na starej Pentium 4ke som si otvoril chat na ICQ s niekym, dal tam 5 animovanych smajlikov a komp bol spomaleny ze az
//kvoli takejto blbosti snad nebudem vzdy vyberat ramku
mam taky zly pocit, ze s tymto sa asi nejako efektivne nepohones. zalezi od programu, ako je pisany. ked kresli pomocou openGL, tak by si sa mal sustredit na grafiku. ked kresli pomocou CPU, tak skor na CPU. podla mna by znizenie kapacity pamate nepomohlo. ak by predsa pomohlo znizit kapacitu, tak skus nejaky tool, ktorym zmenis velkost page filu (swapu). zvacsis strankovaci subor a mam pocit, ze sa da aj nastavit, aby sa ti pamat obsadzovala len ciastocne. ale naozaj pochybujem, ze by to takto slo. skor by som sa pokusil podtaktovat grafiku alebo CPU (zalezi od vykreslovania). i ked C2D aj ked podtaktujes, tak to ma stale pekny vykon...