Ja som videl len demonov server, zahrali sme dva zavody, teda ten druhy som hned rozbil auto a potom som siel prec. Hru nemam vobec natrenovanu a mapky som v zivote nevidel, takze podla toho vyzerala aj moja jazda. Skoda, ze aj tu prevladaju problemy s pripojenim, rovnako ako tomu bolo v TRD ci GTRku.
lps chcem si zahrat s kamosom GRID ale vzdy napise SESSION ERROR unable to connect to session ... toto pise aj ked vytvori server on ale aj ked ja ... skušali sme aj cez LAN ale zase ta ista chyba pls help
Daggertail napísal:ak sledujes F1 tak mozno hej ale ja to nesledujem
Nejde o sledovanie F1, ale o to, ze uz sme odjazdili dvakrat ligu v starej Toce a tieto trate tam boli. Navyse Spa sme hravali aj v GTR2, takze je to asi najpreflaknutejsia trat aku poznam.
t0m4s3 napísal:Nejde o sledovanie F1, ale o to, ze uz sme odjazdili dvakrat ligu v starej Toce a tieto trate tam boli. Navyse Spa sme hravali aj v GTR2, takze je to asi najpreflaknutejsia trat aku poznam.
Mal som hru zalozenu do 19.05 nikto nikde tak som si dal online - 1500km, 110expov a musim povedat, ze online mod je perfektne prepracovany - hlasovanie, kickovanie - parada. Jedine minus su niektori hraci, ktori kedze sa hra bez damage sa spravaju akoby boli na trati sami, resp. este horsie - zamerne zostrelovanie zozadu - hnus velebnosti.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 18:25 )
Najde sa na dnesok 19.00 niekto? Aspon 5 ludi nech to ma vyznam
no neviem teraz co si myslel ak ta prva cast tak bola tu taka otazka ci to ide... tak som odpovedal... a ak ta druha cast... moc casto na hojko nechodim inak to uz hravam skoro nonstop od dema a hru som mal 6h po vydani