Warhammer : MoK+Battle March

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Warhammer : MoK+Battle March

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Info:

Kód: Vybrať všetko

Svet Warhammeru azda netreba nikomu predstavovať, hoci v našich končinách sa s ním stretávame hlavne prostredníctvom počítačových hier a pôvodnej stolovej hre sa venuje len hŕstka nadšencov. Do známeho fantasy prostredia, plného nástrah, nás zavedie aj nová RTS s podtitulom Mark of Chaos. Vyrazili sme do boja v mene našich drahých čitateľov, aby sme im priniesli informácie z prvej línie. Nastražte uši a počúvajte, čo sme zažili.

Je rok po Veľkej vojne, kde vojská Impéria porazili útočiace hordy Chaosu. Zbytky nájazdníkov sa utiahli na sever, aby nabrali sily na ďalší úder. Stratili veľkého vodcu, ale naďalej šíria hrôzu a potulujú sa v menších skupinách po celej krajine. Schyľuje sa k novej vojne, v ktorej sa stretnú noví hrdinovia, sledujúci rôzne záujmy. Niektorí bojujú pre česť a slávu, iní sa bezohľadne ženú za mocou. Ale všetci sú poznačení znamením chaosu...
atd....ostatne Google.

Nenasiel som tu tuto temu tak ma nebite ak tu nahodou niekde je zasita.
Ake mate nazory na tuto hru ?
Zahral by si somnou niekto online ? :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

vcera vecer som dohral kampan warhammer mark of chaos ,tak som si nainstaloval ten datadisk , zacal som za orkov ale siel som spat no vidi sa mi to super celkom som prekvapeny,hoci ma sklamalo ze po kampani neni co hrat .... multyplayer by som skusil
Napísať odpoveď