Rychly den v praci Idem akurat cosi kuchtit v piatok idem na chatu /:plus: na chate nepijem abstinujem zajtra je uz piatok , idem potajomky holku kuknt
ULTRA MEGA JEDINA TROJKA NA VYSV. A TO Z MATIKY CIZE NEMATIRITNY PREDMET U MNA Dobre som si poobede pospal Vikend za rohom este zajtra nemcina ale to dako poriesim
+ anarchia v robote. sef tu nie je
+ vcera som dostala naramok. len tak. z nicoho nic
+ dnes nemusim nic robit. len si odsediet v robote dve a pol hodky odteraz a ficim domov a niiic nebudem robit!!
- zajtra zas natierat ten posrany dlhy balkon.
ucitel ma nenechal prepadnut mal som napisanu 5 ale kamos do neho zhruba 40 minut vkuse hustil a nakoniec mi to prepisal na 4 dnes plostin punk zajtra helenine oci, pantomima a meat
jedno pomerne velke minus, ktore si musim nechat pre seba dnes pride priatelka
/ clovek si casto ani neuvedomi malichernost svojich problemov, kym nevidi tie vacsie... vid i-cube. predpokladam, ze by moj "velky" problem bral asi iba ako maly neprijemny detail...
dnes sa idem zjazdit ... pride domof sestra so sracom takze casto tu asi nebudem zajtra sa asi pojdeme vyblaznit na kupko kamarat odchadza na cele prazdniny na brigadu tesim sa ked konecne skonci skola ... sice pre mna uz skoncila ked sa zacala ale viete ako to myslim dufam ze nebude taka na pi*u nalada ako bola vcera