pani co mam robit? na jeden server cs ma pripoji som tam 10 sekund a je* do winu.... uplne zrusi cs... a ine servery v pohode.. najhorsie ze ma vyhadzuje z toho najdolezitejsieho... co mam robit? moze to byt preto ze vyhadzuje chyby zvuku?
Masaker napísal:pani co mam robit? na jeden server cs ma pripoji som tam 10 sekund a je* do winu.... uplne zrusi cs... a ine servery v pohode.. najhorsie ze ma vyhadzuje z toho najdolezitejsieho... co mam robit? moze to byt preto ze vyhadzuje chyby zvuku?
hh poznam jeden plugin, cez ktory ti admin moze spravit co len chce,aj vypnut cs...ale ak ti vypise niaku chybu zvuku moze to byt aj tym...
Masaker napísal:pani co mam robit? na jeden server cs ma pripoji som tam 10 sekund a je* do winu.... uplne zrusi cs... a ine servery v pohode.. najhorsie ze ma vyhadzuje z toho najdolezitejsieho... co mam robit? moze to byt preto ze vyhadzuje chyby zvuku?
to sa stáva,mne to robi tiez niekedy,sekne cs,a hned do winu,to je mozno tym,ze maju zle nastaveny server,alebo neviem ...
mne to robi na vlastnom a som admin. .takze plugin som si nedaval:D
skratka ma vyhadzuje,,, a desne ma to serie. .pretoze tym sa stava ten server pre mna nepouzitelny... cs som reinstal uz dvakrat a nic..
Masaker napísal:mne to robi na vlastnom a som admin. .takze plugin som si nedaval:D
skratka ma vyhadzuje,,, a desne ma to serie. .pretoze tym sa stava ten server pre mna nepouzitelny... cs som reinstal uz dvakrat a nic..
ak mas u niekoho ten server prenajaty, napis im...
mozno by nebolo zle skusit nejaky tool, co monitoruje komplet cely system a vsetko pise do logov. niekto tu nieco take hlada. nespomeniem si kde a kto, ale cez google by sa nieco urcite naslo. a potom precitat log by uz nebol hadam problem
Pani mam taky problem presiel som z XP na vistu 64-bit premium a latency sa mi dvihlo z cca 20-40 na 90-250 co je dost rozdiel nehovoriac o tom ze je to nehratelne, pls potrebujem poradit co mam nastavit aby mi to islo zas ako predtym? dik
Ja osobne si myslim, ze si mal ostat pri XP nakolko som pocul, ze Vista spomaluje niektore PC. (Ved je to vidiet aj na minimalnych poziadavkach visty.)
pozri vista je dobra a tato 64bit no nevymenil by som to za nic nasvete mam iba 1gb ram a fachci to nenormalne rychlo je to fakt super je len nieco v ochrane zapate alebo tak co mi brzdi CS a neviem co to je.. inak som mal 32bit a tam mi to slo normalne tak isto ... hadam aj lepsie...
zdar potrebujem poradit mojmu cs-ku je*e ide mi to normal na 100fps ale niekedy mi to strasne moc klesa a neviem preco a neni to v compe!!!!!! asi tazko by moje dvojjadro s 2GB ram nestihalo cs pls help
Padawan: Tento problem ma aj moj spoluziak, takisto sa to snazi vyriesit. Nema sice dvojjadro, ale ma PC, ktory by mu v pohode utiahol aj taky NFS:MW ale na CS-ku ma 20fps. A ceresnicka na torte je to, ze ak hodite smoke tak mu to zacne lagovat a ma 15fps. Neviete niekto poradit, cim to moze byt?