vista license...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
totalwar
Novice
Novice

vista license...

Príspevok od používateľa totalwar »

neviete niekot preco mi vista ukazuje niekedy ze mam uz len 10 dni a kazdym dnom menej na pouzivanie...pritom mam tuto vistu uz vyse pol roka...pls help...zatial som nic na to nenasiel...
Josa
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Josa »

ak nie je legalna tak si mal asi zapnuty update, ktory ti ju blokol. ak je legalna tak by si vedel zrejme co robit.
totalwar
Novice
Novice

bloodko napísal:ak nie je legalna tak si mal asi zapnuty update, ktory ti ju blokol. ak je legalna tak by si vedel zrejme co robit.
omg ja viem ze neni legalna a updaty mi isli po cely cas ale len teraz mi to zacalo vyskakovat
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Tym ze si si vistu updatol tak sa ti tam dostal subor ktory ten crack oblbol...zostava ti jedno.
najst lepsi crack :twisted:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

stiahol si update KB940510 ktory nelegalnu vistu zablokuje. neviem preco mas zapnute aktualizacie ked nemas original
totalwar
Novice
Novice

tak ze ti kkti predsa len vydali update ktory blokuje nelagalnu vistu....nj mam uz jedno...uz som si stiahol inu s integraciou junoveho updatu a ani ju netreba aktivovat...takze to mam asi vyriesene a ten update asi uz nikdy nezapnem.... ale dakujem za odpovede... :wink:
Ferrari
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ferrari »

totalwar napísal:tak ze ti kkti predsa len vydali update ktory blokuje nelagalnu vistu....nj mam uz jedno...uz som si stiahol inu s integraciou junoveho updatu a ani ju netreba aktivovat...takze to mam asi vyriesene a ten update asi uz nikdy nezapnem.... ale dakujem za odpovede... :wink:
Presne tak! Aktualizácie si vypni ako som ti dávnejšie hovoril. :P
Napísať odpoveď