Cigarety - kde radsej kupit?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Cigarety - kde radsej kupit?

Príspevok od používateľa makaveli »

Potrebujem kupit jeden karton (tj. 10 krabiciek) marlboro light.. Kde to mam vyhodnejsie kupit, v nejakom normalnom obchode alebo na letisku v duty free shope? Predpokladam, ze na letisku.. Ak je to teda vyhodnejsie na letisku, o kolko asi?
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

kupis to tam ovela lacnejsie,neviem ale presne o kolko.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

najlepšie je prestať fajčiť rozmýšľaj čo by si si mohol za tie prachy kúpiť
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jelko4: ok, dik moc
Matej18: neni to pre mna, a aj keby, nechaj si prosim ta taketo moralisticke reci pre seba alebo sa zapoj do kampane proti fajceniu v lige proti rakovine.. tvoj prispevok nema k teme a otazke na co som sa pytal, co povedat..
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chces najlacnejsie? Chod na Ukrajinu.
Tie iste cigarety len krabicka bude po anglicky a bez kolku (pasovane) alebo ukrajinska krabicka a ukrajinsky kolok o trochu drahsie ale stale neporovnatelne lacnejsie ako u nas.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

jop,za vychodnou hranicou idu po cca 20sk/krabicka,mam ich akurat doma,ale preferujem Boss Light (9 sk/pack),chutia super :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Holubar napísal:jop,za vychodnou hranicou idu po cca 20sk/krabicka,mam ich akurat doma,ale preferujem Boss Light (9 sk/pack),chutia super :)
kriste pane ak si toto pochvalujes, tak neviem no rob jak chces :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Sheep napísal:kriste pane ak si toto pochvalujes, tak neviem no rob jak chces :)
Som nevedel, ze okrem zien si uz odbornik aj na cigarety. Doteraz som kupoval cervene Marlboro a nejaky znatelny rozdiel som nespozoroval. Oproti srackam jak Clea,Golden gate a pod. su Bossky tazky luxus.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

aj moj oco chodi na UA a tiez si kupuje, mam pocit ze to tam je obmedzene jeden karton na tyzden alebo tak nejak, oco si tiez kupuje tie malobolo a hovori ze su take iste ibaze pise nanich po ukrajinsky
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak byniekto siel na ukrajinu mam vazne zaujem o karton som ochotny aj troska priplatit teda aby mal nejaky zisk no nie zas nejako moc :) zijem v senci skolou v ba cize okolie :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Holubar napísal:Som nevedel, ze okrem zien si uz odbornik aj na cigarety. Doteraz som kupoval cervene Marlboro a nejaky znatelny rozdiel som nespozoroval. Oproti srackam jak Clea,Golden gate a pod. su Bossky tazky luxus.
bavi ta pisat blbe narazky?
fajcil som aj bossky aj goldeny, clei, malborky a dovolim si tvrdit ze clei boli odost lepsie ako bossky ci ine ruske sracky, to ze si ty nespozoroval rozdiel nie je moja vina
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Sheep napísal:bavi ta pisat blbe narazky?
fajcil som aj bossky aj goldeny, clei, malborky a dovolim si tvrdit ze clei boli odost lepsie ako bossky ci ine ruske sracky, to ze si ty nespozoroval rozdiel nie je moja vina
no pre mna je zas clea ako hovno nepomozem si ale je to otrasne oproti red&white alebo goldengate :?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

na ukrajinu sa mi kvoli tomu neoplati chodit.. ja potrebujem len jeden pakel, 10 krabiciek.. teraz za dva tyzdne letim do UK a potrebujem to tam jednemu chlapikovi zobrat
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ked uz do Ukrajiny tak na LM-ky alebo Davidoffky ...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ak ti mozem odporucit, tak chod do centra Blavy ako sa krizuje ulica Postova a Obchodna. Tam je jedna velka predajna Cigariet a myslim ze pri kupe kartonov je to tacnejsie o daco... A ak nie tak len zbehni po Postovej Ulici smerom na SNP a po lavej strane je tiez obchod kde maju lacnejsie Cigarety o niekolko korun na Krabicku.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja len doplnim, ze kamarati co chodia na UA kupovat cigarety je to tam tusim 1 alebo 2 kartony na hlavu.
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

hmm kua tie ceny su uzasne, skoda ze som z BA :( a k tym cigaretam, ja fajcim goldengejtky, clei si kupim jedine ked nemam peniaze (desiny), a su strasne slabe.. ked fajcim nic necitim. este su fajn cervene Paramountky, ked ich clovek otvori a polozi na slnko tak na pol dna.. potom su fajne suche a viac to clovek citi v hrdle.
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Z krajín možno priviezť max. karton cigariet. Z pohraničných oblastí Ukrajiny, je to len jedna krabička tj. max 20 kusov.
Dajú sa kúpiť aj v BA karton okolo 450sk. kolega východniar to kupuje po 250 za karton a takto si privyrába. Inak tie cigarety sú hnusné. Pamatám ešte staré Astor, Lucky Strike, Diamand, Red a White a vela iných. Naposledy predával Marloboro a Classic, no hnus velebnosť..

Tie lacné cigarety v centre BA, to vychadza cca 20-30 SK menej za karton ako je kolková cena. Sú to zvacsa velkoodberatelia, ktorí nemusia predávať cigarety za plnú cenu aby ešte stále poriadne zarábali. Ked pozriem, kolko je predajná cena cigariet z velkoskladu sú tie marže poriadne.. a výrobné náklady...

Na letisku v BA je Euro travel shop, naposledy ked som odtial isiel nas karton vysiel o cca. 150 sk menej ako v stanku.. a tie cigarety sú omnoho lepšie ako Ikrajina..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Martin44: Nie je nahodou na cigaretach cena stanovena kolkom???
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja vám chlapci neviem, ale mne tie ukrajinské cigarety chutia úplne inak. Keď porovnám napríklad marlborky kúpené na ukrajine a u nás, tak tie ukrajinské ma riadne štípali v krku, radšej som ich rozdal.
Napísať odpoveď