Cigarety - kde radsej kupit?
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Cigarety - kde radsej kupit?
Potrebujem kupit jeden karton (tj. 10 krabiciek) marlboro light.. Kde to mam vyhodnejsie kupit, v nejakom normalnom obchode alebo na letisku v duty free shope? Predpokladam, ze na letisku.. Ak je to teda vyhodnejsie na letisku, o kolko asi?
bavi ta pisat blbe narazky?Holubar napísal:Som nevedel, ze okrem zien si uz odbornik aj na cigarety. Doteraz som kupoval cervene Marlboro a nejaky znatelny rozdiel som nespozoroval. Oproti srackam jak Clea,Golden gate a pod. su Bossky tazky luxus.
fajcil som aj bossky aj goldeny, clei, malborky a dovolim si tvrdit ze clei boli odost lepsie ako bossky ci ine ruske sracky, to ze si ty nespozoroval rozdiel nie je moja vina
-
cORP.
Addict
no pre mna je zas clea ako hovno nepomozem si ale je to otrasne oproti red&white alebo goldengateSheep napísal:bavi ta pisat blbe narazky?
fajcil som aj bossky aj goldeny, clei, malborky a dovolim si tvrdit ze clei boli odost lepsie ako bossky ci ine ruske sracky, to ze si ty nespozoroval rozdiel nie je moja vina
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Martin44
Professional
Ak ti mozem odporucit, tak chod do centra Blavy ako sa krizuje ulica Postova a Obchodna. Tam je jedna velka predajna Cigariet a myslim ze pri kupe kartonov je to tacnejsie o daco... A ak nie tak len zbehni po Postovej Ulici smerom na SNP a po lavej strane je tiez obchod kde maju lacnejsie Cigarety o niekolko korun na Krabicku.
-
Dědek Kostěj
Expert
hmm kua tie ceny su uzasne, skoda ze som z BA
a k tym cigaretam, ja fajcim goldengejtky, clei si kupim jedine ked nemam peniaze (desiny), a su strasne slabe.. ked fajcim nic necitim. este su fajn cervene Paramountky, ked ich clovek otvori a polozi na slnko tak na pol dna.. potom su fajne suche a viac to clovek citi v hrdle.
Z krajín možno priviezť max. karton cigariet. Z pohraničných oblastí Ukrajiny, je to len jedna krabička tj. max 20 kusov.
Dajú sa kúpiť aj v BA karton okolo 450sk. kolega východniar to kupuje po 250 za karton a takto si privyrába. Inak tie cigarety sú hnusné. Pamatám ešte staré Astor, Lucky Strike, Diamand, Red a White a vela iných. Naposledy predával Marloboro a Classic, no hnus velebnosť..
Tie lacné cigarety v centre BA, to vychadza cca 20-30 SK menej za karton ako je kolková cena. Sú to zvacsa velkoodberatelia, ktorí nemusia predávať cigarety za plnú cenu aby ešte stále poriadne zarábali. Ked pozriem, kolko je predajná cena cigariet z velkoskladu sú tie marže poriadne.. a výrobné náklady...
Na letisku v BA je Euro travel shop, naposledy ked som odtial isiel nas karton vysiel o cca. 150 sk menej ako v stanku.. a tie cigarety sú omnoho lepšie ako Ikrajina..
Dajú sa kúpiť aj v BA karton okolo 450sk. kolega východniar to kupuje po 250 za karton a takto si privyrába. Inak tie cigarety sú hnusné. Pamatám ešte staré Astor, Lucky Strike, Diamand, Red a White a vela iných. Naposledy predával Marloboro a Classic, no hnus velebnosť..
Tie lacné cigarety v centre BA, to vychadza cca 20-30 SK menej za karton ako je kolková cena. Sú to zvacsa velkoodberatelia, ktorí nemusia predávať cigarety za plnú cenu aby ešte stále poriadne zarábali. Ked pozriem, kolko je predajná cena cigariet z velkoskladu sú tie marže poriadne.. a výrobné náklady...
Na letisku v BA je Euro travel shop, naposledy ked som odtial isiel nas karton vysiel o cca. 150 sk menej ako v stanku.. a tie cigarety sú omnoho lepšie ako Ikrajina..