reklamacia neuznana....
reklamacia neuznana....
mam tenisky NIKE po cca 1-2 mesiacoch mi zmenili po bokoch farbu z hnedej na uplne bielu... novy zakon je taky ze predajna posiela tenisky do skusobne do partizanskeho. ti bastardi mi to neuznali, pritom predajna tvrdila ze tam neni o com ani uvazovat. ako mam postupovat? mam ist na SOIku? asi ostava len sud, ake by boli vydavky?
fakt je*em na peniaze ale chcem sa dopatrat pravdy od tych vyje*** bastardov z batovky
fakt je*em na peniaze ale chcem sa dopatrat pravdy od tych vyje*** bastardov z batovky
re
na stranke tej skusobne pisu:Dizzy napísal:chod na soi a porad sa tam. alebo si pozri ich stranku, ci neposkytuju rady aj cez e-mail. neviem presne, ale takouto kravinou sa podla mna sud nebude zaoberat.
Kód: Vybrať všetko
Odborný posudok na reklamovaný výrobok (spolu s protokolom o skúške), môže byť použitý ako podklad pri prípadnom súdnom konaníRe: re
presne. radsej skoc najprv na tu soiku. opytaj sa aku v takychto pripadoch maju prax oni. ako ti mozu pomoct. a pri tej prilezitosti sa ich mozes opytat aj na ten sud. urcite si predtym premysli, na co vsetko sa ich opytas. oni riesia taketo pripady denne. ked nenarazis na nejaku fuchtlu lenivu, urcite ti poradia.Monako2 napísal:na stranke tej skusobne pisu:podla mna to kravina nie je. na tu SOIku asi behnem zajtra co oni na to. lebo ked ti niekto neuzna reklamaciu 2 mesiace "starych" tenisiek ktore su nenositelne tak potom neviem kde je pravda...Kód: Vybrať všetko
Odborný posudok na reklamovaný výrobok (spolu s protokolom o skúške), môže byť použitý ako podklad pri prípadnom súdnom konaní
re
takze vec je taka SOIka vraj v tomto pripade nezmoze nic. Dalsie kroky je dat si spravit novy posudok v tej debilovni ktory by ma stal 3000 Sk, za co mozem mat nove tenisky alebo sud (ktory ako mi bolo povedane by som asi tazko vyhral proti takej statnej skusobni).
Partizanske nie je daleko takze zajdem si osobne este do skusobne a chcem osobne hovorit s tym bastardom co ten posudok robil
Partizanske nie je daleko takze zajdem si osobne este do skusobne a chcem osobne hovorit s tym bastardom co ten posudok robil
re
lenze po novom s tym predajna uz nic nema. vsetko musi ist cez skusobnu, iba ta rozhodujeJelko4 napísal:skus sa im este trosku v tej predajni povyhrazat ze im spravis zle meno a tak,neviem ci to pomoze ale skusit to mozes.