Genius SW-HF 5.1 5005

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Genius SW-HF 5.1 5005

Príspevok od používateľa JonathanDavi »

Co si myslite o tychto repro? zahraju dobre ? alebo je nejaky ekvivalent k nim? pocuvam hlavne techno trance house a ide mi hlavne o basy
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Zahodit, smejd. Pred chvilou som tu ponukal neporovnatelne kvalitnejsie repro a ohrnuli ste nad nimi nosom... Ked chces pocuvst stale monotonne huuuu buuuuu huuuuu z toho pseudosubwoofera s chudackym 165mm reprom tak si to kup. je to fakt hnus.
dudo02
King
King

Re: Genius SW-HF 5.1 5005

Príspevok od používateľa dudo02 »

JonathanDavi napísal:Co si myslite o tychto repro? zahraju dobre ? alebo je nejaky ekvivalent k nim? pocuvam hlavne techno trance house a ide mi hlavne o basy
Ja mam take doma.Ja som bol s nimi uplne spokojny..A myslim,ze aj drvivej vacsine smrtelnikov,taketo ozvucenie staci..Hraju cisto a pekne..Vykon maju tiez dobry.Mas tam este 3 dalsie stereo vsupy okrem vstupu 5.1.A cena je v pohode.Ani dialkove nie je spatna vec. Myslim,ze ak si ich kupis budes spokojny :) .

Kolegu nadomnou nepocuvaj-on je prilis zatazeny na kvalitu a mozno aj troska nahnevany,ze nikto nechce kupit jeho reproduktory- :wink: ..
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

ok takze uz som ich objednal :-) dufam ze budem spokojny...a viem martinekk podla teba su najlepsie na svete iba komunisticke tesly vybrane z televizora a nim sa ziadne ine nevyrovnaju nic v zlom
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Vase nazory Vam obom neberiem, mate na to pravo. Videl som merania tych geniusov a je to hnus, velebnosti. Som rad, ze si myslite opak a staci vam to...
Kolega, uz su davno predane...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

aj ja som si ich kupil :) mam ich od vcera.. je pozitok s pocuvania .. odporucam... zatial som spokojny .. kvalitny cisty zvuk :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Martinekk napísal:Vase nazory Vam obom neberiem, mate na to pravo. Videl som merania tych geniusov a je to hnus, velebnosti. Som rad, ze si myslite opak a staci vam to...
Kolega, uz su davno predane...
presne tak tie genius logitech a ine su shity. ja mam tiez neake ako ty asi tesly. a to je zvuk mam tam zosik a to ju zvuk a nie ako z tych shitov 8)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

mno chalani pisete ze shit hento a shit toto a iny zase ze tj fasa...ja sa buem stahovat a potrebujem kvalitnu reprosustavu momentalne mam vezu Technincs kupena pred 5 rommi ale hra nadherne a je mi luto ze ju uz nebuem mat rozmyslam nad kvalitnou 5.1 alebo iba 2 repro momentalne mam zapojene 2 hlavne repro a central a hraje nadherne...dakujem za help
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

no uz su doma ....waaaa tutti perfekti kriveho slovicka na ne nemozem povedat sa mi cela izba otriasa :-D Takze mozem ich vsetkym len ODPORUCIT a tie basy :smt009
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tutti Frutti su mozno tie Geniusy pre nahluchleho alebo takeho, co nic ine v zivote nepocul. Odporucam sa obcas poflakat aspon v NAY alebo inom podobnom baraku a dat si vypocut nejake bedniska.
Keby si pocul moje stlpy a sub, tak oproti tym Geniusom padnes na rit.

Za tu cenu to zase nieje zle, 5kanal s obstojnym vykonom, aj dialkove, ako bolo spomenute, ale pokial je moznost si priplatit, tak Geniusy NEBRAT.

Uplne prvu verziu som mal doma, zvuk akotak slusny, sub buciaci, nestihal ani na moj byvaly TVM 226 s 15W zosikom, vysky satelitov akotak slusne. Tie novsie verzie som tiez pocul, o.i. aj na jednej izbe na intraku, co som bol zistit, co tak duni a trepe odusu a boli to hnede Geniusy.

Suma sumarum: cena/vykon - 9/10, poriadny zvuk - 3/10, akusticky vykon - 4/10.
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

no tak pre niektorych ako ty alebo martinekk to neni bohvieco pretoze ste nauceni na ine zostavicky ale pre mna co som bol doteraz na 2 kanalovych shitoch to je ako znovuzrodenie a za tie peniaze som nemohol dostat lepsie a ako mne to uplne staci ja som s nimi nadmieru spokojny a pretoze 5.1 zvuk sa u mna neda porovnavat s 2.0 zvukom a v mojej malej izbe to aj dobre znie cize ja nemam namietok a samozrejme su aj lepsie reproduktory to je samozrejme ale zase za to treba si aj ovela viac priplatit...kebyze mam este 1000 naviac tak by som asi zobral logitech z-2300 tie som tiez pocul hrat a neni to na zahodenie a samozrejme ked by som bral take repra ako ponukal martinekk tak by boli dalsie vydavky na zosilovac
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tak ti prajem, aby si zarobil na poriadne bedne, ako sa patri a tiez pocuval normalny zvuk.
Logitech tiez nieje vyhra, ale je to lepsie ako Genius.

Moje repra ma vysli na 8t a zahraju aj bez subu viac ako Genius, samozrejme, ze k tomu treba aj zosik a to su dalsie vydavky, aspon nieco od ruky za dakych 3t. Tiez som na to dost setril, ale vysledok je spokojnost.
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Nie tak to urcite nemam v plane vyhodit za repro 10000 taketo peniaze som vyhodil len raz a to do auta kebyze chcem kupi velke bedniska tak by som ich ani nemal kde polozit v mojej 3x5 m izbe
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Jujk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jujk0 »

Veľmi zmysluplný test...

"Výkon nášho subwoofera je poctivých 45W R.M.S čo je veľmi pekný údaj." Úžasný údaj z integrovaného obvodu...

"Strednotónový reproduktor má priemer 10 cm a výškový reproduktor ma umelý kryt."
Zase ďalší fenomenálny opis... Čo tak popísať výhybku? Heh, ťažko, keď zam je len jeden bipolárny kondenzátor k výškovému reproduktoru...

atď atď... :roll:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Jujko myslim ze normalneho cloveka tak veci netrapia
Napísať odpoveď