Tak som to stiahol. Zatial ma to nicim neohurilo. Nepaci sa mi ten "klient", ze to je v takom blbom okne, pricom pravu casto vobec nevyuzijem. Nestudoval som zatial, ci sa to da zrusit, ale mozno niekde ano. Som skor zvyknuty na "contact list" podobny ICQ a inym messangerom. Ale co sa tyka skype-u tak ten az tak casto nepouzivam, cize to nie je dolezity software pre mna.
no aj ja som to stiahol ta prava strana je ale riadna blbost... vzhlad je krajsi ale okno je zbytocne velke.. mohli nechat taky styl ako bol pretym a trosku ho "vytunit"
starsi dizajn podla mna ovela lepsie vyuzitelny mne sa to zda otrasne pisaval som pomocou skypu viac ako volaval no vidim ze teraz pisat uz nejako dobre mozne nieje male okno cez ktore vidim velke h. krok spat podla mna idem nahodit staru verziu
neskutocne pokazili ten vzhlad. vacsina ludi potrebuje akurat tak CL, tlacidlo call a zrusit. a este nejaka ta historia a chat. to je vsetko. ta prava cast je uplne zbytocna. dufam, ze sa to bude dat zmenit. tradicny skype vyzeral o mnoho lepsie. mam pocit, ze novu verziu ani instalovat nebudem (podla videi som si spravil nazor).