Heslo na BIOS
Heslo na BIOS
chcem sa spytat ci by mi niekto nevedel poradit ako by som mohol nejakym sposobom zisitm alebo odstranit heslo s BIOSU ... diki moc .. btw su obrazky mojej maticnej ... pre pripad zeby ste to potrebovali ... > http://www.edisk.sk/stahni/48258/maticn ... .54MB.html
Obrazky davaj riadne podla pravidiel, to za prve
Za druhe, bud vyber baterku z dosky, pockaj a vloz spat. Alebo, resetni bios pomocou jumperu. V manuale k doske je o tom viac popisane urcite. Jumper potom vrat naspat a zapni pccko. Samozrejme, ze vsetko rob pri vypnutom pccku a kabel od napajania vytiahnuty zo siete.
p.s.: A este jedna rad, zacni pouzivat funkciu hladat, bo tu na fore je toho pozehnane ohladne tvojho problemu.
Za druhe, bud vyber baterku z dosky, pockaj a vloz spat. Alebo, resetni bios pomocou jumperu. V manuale k doske je o tom viac popisane urcite. Jumper potom vrat naspat a zapni pccko. Samozrejme, ze vsetko rob pri vypnutom pccku a kabel od napajania vytiahnuty zo siete.
p.s.: A este jedna rad, zacni pouzivat funkciu hladat, bo tu na fore je toho pozehnane ohladne tvojho problemu.
Heslo na BIOS
diki moc chlapci
skusim najrpv vybrat tu baterku ... s tym jumper som vedel ze by to islo ale nevedel som ho najst preto som poslal obrazky .. castejsie byva jumper ako 3 koliky ktore skratnes .. nasiel som na doske dole jeden gombik moze to byt namiesto jumpera? hlavne ma zaujima ci nieje nejaky riziko ze odpalim maticnu
... diki za odpovede ..