mám zase jeden problém s aplikáciou icq6, a to že keď už som musel prejsť na ňu tak mi nechce písať správy v "okne konverzácie".. ale príjmať správy môžem jedine ich nemôžem napísať a odoslať..
YELLA napísal:mám zase jeden problém s aplikáciou icq6, a to že keď už som musel prejsť na ňu tak mi nechce písať správy v "okne konverzácie".. ale príjmať správy môžem jedine ich nemôžem napísať a odoslať..
Tomika napísal:najjednoduchsie bude preinstalovat, nema zmysel hladat chybu... a hlavne verziu 6, lebo 5,1 sa vcera ci dnes zrusila
ono ani preinštalovanie nepomohlo...
ale je to asi tým že je stlačené jedno tlačidlo napísať rýchlu správu ktoré je ako keby "zaseknuté" alebo čo, vôbec to nereaguje (viď obrázok)..
YELLA napísal:ono ani preinštalovanie nepomohlo...
ale je to asi tým že je stlačené jedno tlačidlo napísať rýchlu správu ktoré je ako keby "zaseknuté" alebo čo, vôbec to nereaguje (viď obrázok)..
neviem riesenie problemu len dodam ze to nastavenie je dobre (ze je to zaseknute), znamena to ze pises spravu, kebyze prehodis na druhe tlacitko tak pises tomu dotycnemu SMS-ku na mobil
ONdr3j napísal:neviem riesenie problemu len dodam ze to nastavenie je dobre (ze je to zaseknute), znamena to ze pises spravu, kebyze prehodis na druhe tlacitko tak pises tomu dotycnemu SMS-ku na mobil
ale tak kamoš to tam nemá zaseknuté a ide mu to v poho tak ja fakt netuším kde je problém..
YELLA napísal:ale tak kamoš to tam nemá zaseknuté a ide mu to v poho tak ja fakt netuším kde je problém..
no ja to mam zaseknute (aj ked lepsie povedane stlacene) a pisem normalne
a vobec sa neda pisat? ani len pismeno alebo napises co chce a nechce odoslat? ako chces poslat spravu? mysou ? alebo klavesovou skratkou?
ale inac vcelku zaujimavy problem
no vôbec nechce nič písať, ako na to kliknem nič sa nedeje..
ani ten kurzor na písanie nechce zobraziť
a skúsil som aj českú icq 6 a aj naglickú a výsledok rovnaký
Tomika napísal:mas aj nejake ine problemy s icq alebo inym programom? mas nainstalovany flash?
mám iba problém s icq a flash by mal byť nainštalovaný ale nefim isto, lebo videá na youtube idú, ako ja photoshop express, ale stránka sonyericssonu chce naišntalovať flash tak nefim
sorry ale s tymto ti nepomozem, nemam ani ponatia kde je chyba
pozeral som svoje icq ci tam daco nieje ale nic som nenasiel ked by mohol byt problem
a da sa ti aspon smajlik poslat? alebo proste nic
a take extremne veci ako napr formatovanie si skusil?
no všetko ide ako má len to písanie má fakt už sere.. už sa to nedá ako inak nazvať.. tie rýchle správy tam idú ale čo z toho keď tam dám tak dve slová