Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9739233Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9739233
no aby sme to urychlili. Takze si stiahni tento program (Everest). Spusti. Otvor si zalozku Počítač/Prehľad. A to co ti tam vypise odfot Printscreenom (to snad uz vies) a uploadni ten obrazok tu (v prílohe)21rOBO21 napísal:chcem sa spytat ze ked kupim nowu zakladnu dosku s PCI Expres /koli grafike /Nvidia 9600GT/ ci mi pojdu ramky,zwukowa,procesor a pod. z tej starej zakladnej dosky do tej nowej zakladnej dosky,a ci by ste my wedeli poradit aka zakladna doska je dobra ale len ta ktora ma PCI Expres/z www.agem.sk
Dakujem
Uz len nebyt tak lenivy: Supported CPU21rOBO21 napísal:akým procesorom mozem osadit tuto zakladnu dosku?????![]()
![]()
pls všetky typy procesorov,dakujem
vieš ja som to chcel počut od ludí, a ani neviem čo to znamená SINCE 3.1 a pojde my tam AMD Phenompato83 napísal:Uz len nebyt tak lenivy: Supported CPU
Chcel by som poznat cloveka, co ma vo svojich moznostiach otestovat vsetky cpu do AM2/AM2+. To since 3.1 a podobne znaci verziu biosu, od ktorej je podporovany dany cpu. Z tej tabulky je zrejma jedna zasadna vec. Ziaden procesor s TDP 125W a viac ti tam oficialne nepojde./Je tam par vynimiek, to ano21rOBO21 napísal:vieš ja som to chcel počut od ludí, a ani neviem čo to znamená SINCE 3.1 a pojde my tam AMD Phenom![]()
??
Nepovedal by som, ze som nervozny. Skor vidim problem v tom, ze tieto veci su na webe vyrobcov dosiek a niekedy mam pocit, ze namiesto chvilky stravenej hladanim a vynalozenim nejakeho usilia, radsej ludia napisu sem a niekto to za nich spravi. Tu nejde o to, co vies a co nie, skutocne. Rad pomozem, vacsinou sa na tom nieco aj sam naucim, takze je to ok, no som za to, ze treba aj nejaku snahu zo strany ziadatela. To je vse21rOBO21 napísal:hej ok,chcel som sa spytat skusenejších aby som nekupil nejaku blbost ok??ja sa až tak moc do toho nevyznám![]()
ale nechapem zase,prečo si nervozny sak hojko tuje odtoho aby si ludia navzajom pomahaly nie??