Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No sak jasne a co cakas?? Ze ti budeme tvoje kaleraby zrat??
Hej povedz este ze si na Toyote Yaris 1.0l isiel 250km/h ze si tam namontoval turbo zo Subaru WRX STi a tatko ti upravil prevodovku na Top Speed 300km/h
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hahahahahahahahahaha ze 180 na stodvacatke :lol: :lol: :lol: vazne ked som si to predstavil ako ma pri cca 140km/h len tak preleti stodvacatka ktora pojde 180kou, skoro som zo stolicky padol :lol:
/edit: este povedz ze si pouzil pritom N2O :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja si to viem predstavit...

kebyze je zapriahnuta na plataku za BMW 540 alebo podobnym zverom :)

jak ten vtip s trabantom co blika a trubi ze chce predbiehat :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sebci: pouvazuj racionalne a pochopis...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja som si to nevedel predstavit pokim som nebol na tuning zraze a nevidel ako 1000Mb skoda skurila Octaviu rs , nieco ako toto to vyzeralo :D , ale pochybujem ze sebci to takto tuni :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Joxxo napísal:Ja som si to nevedel predstavit pokim som nebol na tuning zraze a nevidel ako 1000Mb skoda skurila Octaviu rs , nieco ako toto to vyzeralo :D , ale pochybujem ze sebci to takto tuni :D
No ja som kedysi cital o jednej embecke, kde bol motor 1.4 z Felicie a ten typek akurat pracoval na Skode Rapid s motorom 1.8T z Octavie RS...ale to je uz nadsenec co chce prekvapit vsetkych na krizovatke :)
Sebci ma iba zle kalibrovany tachometer.
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

ja som siel sam najrychlejsie 170 na seat leon zo ZA do TN...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no tak nedalo mi to a dnes som sa na dialnici "pohral" s GPS. vozitko bol Passat B5 2001 benzin V5. nehral som sa s tym uplne do detailov, ale chcel som si overit o kolko teda premeriava. meral som to od 130 a vyssie, ked som isiel pomalsie, tak som bud pozabudol, alebo nebolo moznost sa tomu venovat, cize neviem presne povedat, kedy zacne "salit". ale moje prekvapenie bolo velke, kopa ludi tu spominala ze premeriavaju aj o 20 a viac km/h. je mi jasne ze zalezi aj od auta a roku vyroby, ale result je teda ten, ze konkretne pri tomto aute od tych 130 po 200 premeriava o 6 km/h. viac ani menej nie. neviem nakolko presne je GPS a berte do uvahy aj to, ze aj ked som drzal rucicku presne na danej cifre, auto nemalo tempomat, cize nie je to uplne presne. ale naozaj pri 130 GPS ukazovalo 124, pri 160 to bolo 154 a pri 200 som vraj isiel 194. viac som nesiel, tento vysledok mi stacil :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

tymto som bol aj ja prekvapeny na nasom aute, ze gps ukazuje oproti tachometru stale rovnaku odchylku (priblizne 8km/h)
cakal som zvacsovanie rozdielu pri vysej rychlosti
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

sundevil napísal:tymto som bol aj ja prekvapeny na nasom aute, ze gps ukazuje oproti tachometru stale rovnaku odchylku (priblizne 8km/h)
cakal som zvacsovanie rozdielu pri vysej rychlosti
Mna to tiez prekvapilo, som zvedavy ako to meranie dopadne pre Fabiu. Pretoze by som dal ruku do ohna za to, ze v tej relacii co som pocul hovorili o tom, ze sa ten rozdiel zvacsuje. Bohvie cim to merali...
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

omfg... mam v pecku (zmazaný prispevok)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

sebci ako nehnevaj sa ale ked si do Benzinu 2.0 len tak strelil slimaka tak to auto ti najazdilo 10000km a mohol si to vyhodit. Bez posilnenia Hriadeli, vackov,hlav,tesneni atd ti Turbo Kazi motor rychlostou svetla. V motore sa uplne zmenili kompresne pomery, tlaky, detonacne casy, atd... Ked si mu neupravoval ECU tak to turbo tam bolo platne ako Odkvapova rura namiesto vyfuku.
Bud to auto zanechavalo za sebou zadymovaci mrak alebo klepotal jak stary zigulak.
Sme len stupidni amateri ano mojko. Ty ked si mal 6 uz si je*al do traktora slimaka jak tvoja hlava aby si potiahol zakladovu dosku vasho domu o dva pozemky dalej ze?? :roll:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

sebci napísal:to fabo// možem za to že mam fotra automechanika ktory si dokaže spraviť motor aby chodil hladko a zaroveň vydupe z neho výkon bez kktin z tunningových obchodov.... you are low !!! stara škola je stará škola... ale to si ty neuvedomuješ ... osobne som vlastnil kedysi mal 105ku a 120ku a dal som z prvej 145 a z druhej 155 ... a nič som nerobil s motorm a bolo to na rovine... hold
nasa byvala 120 mala generalkovany motor, vsetky suciastky, plechy, etc. vo vybornom stave a na rovinke som z nej nedal viac ako 135 (podla tachaca) nech som robil co som robil. a aj vtedy uz auto rucalo jak postreleny medved. proste neexistuje aby si dal 155 s neupravovanou stodvacinou. minimalne si tam musel mat 5 stupnovu prevodovku... aj to by som pochyboval...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sebci: napis knihu bajok prosimta....

virus: fotrik mi akurat dnes vravel ze na stodvacine kedysi 145 a dost... ze viac nesla... :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Maki napísal:sebci: napis knihu bajok prosimta....

virus: fotrik mi akurat dnes vravel ze na stodvacine kedysi 145 a dost... ze viac nesla... :D
tiez som isiel cca 145 na 120ke 10 rokov dozadu ale mala 5ku
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja som isiel na 105ke 110 :D po 3 minutovom rozbehu.. myslel som si, ze moja posledna jazda.. kamarat ma trosku ladenu rapidu a 170 sme v nej isli piati..kto neveri mam video..ale aj tak pochybujem, ze to bola skutocna rychlost lebo rucicka na tachometri aj otackomeri plavala
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

omfg... mam v pecku (zmazaný prispevok)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sebci napísal:Čo sa týka toho dobráka čo spominal Crossworth tak tam je 2.9 motor.. a oficialne dá 225 ale akonahle sa tam dodá dieslová prevodovka tak sa maximálka zvýši na 260... odskušané

viac sa vysvetlovať nebudem dobráci ktorý "všetko viete" nemajte poznamky už lebo aj tak ste len stupidný amateri :roll:
pise sa to Cosworth nevies to ani napisat poriadne a taras tu kraviny, ze dieselova prevodovka do toho lol :lol: keby si to mal odskusane tak sem nepises take kecy ako nakoniec vsetko co si v poslednych prispevkoch tu napisal :lol: ale aspon sa na tebe bavime
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

240km/h na suzuki RF 600 ako sofer, na trase asi 2km, ktoru aj tak nikto nepozna ;)

Stacilo mi :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

sebci..a toj otec nie je nahodou z west coast customs?
sebci napísal:no chlapci mam pre Vas presne informacie od fotra ake upravy jednoduche prebehli na tej siere.....

bol to 2.0i benzín motor ktory sám o sebe dá tych dvesto max.... lenže bolo tam dodané spomínané turbo z neviem čoho ale ten slimák bol slušnych rozmerov... a čo sa týka zvyšenia rychlosti na 240.. tak bola tam dodaná DIESLOVA prevodovka ktorá ma dlhší posledný stupeň a kedže diesel je stavaný iba na 5000 otačok maš.. a benzin to zvyšil na 6500 - 7000 tak sa zvyšila aj maximalka na 240 ! už ho nemame.. zhorel aj s garažou... už mame len tu druhu sieru kde bolo dodané tiež menšie turbo ktora da tych 220
tak daj fotku aspon tohto neuveritelneho motora s turbom..nakoniec zistime, ze mate 1.8 td nie?:)

edit: pokial viem 2.0i boli dohc a obycajne nie? dohc mali okolo 120 koni.. je mi uplne jasne, ze ste mali tu silnejsiu sierru .. k tomu obrovske turbo.. a pockaj nedaval tam tvoj otec hned 2 turba?
Napísať odpoveď