Popis:
Španělsko. Stezka postavená v roce 1905 se dnes již neudržuje a
po několika smrtelných pádech byla uzavřena. Ovšem lidé si cestu
vždy najdou.
Velmi zajímavé.
PS: asi by som na to nemal. Stat na zhrdzavenej tyci cca 150m nad zemou a behat po rozpodajucom sa chodniku... ee
Btw typek drzi v ruke kameru a neisti sa...
marian152 napísal:paradne, adrenalin....ja by som sa tam isiel kuknut. Tie cesticky vyzeraju fakt komplikovane a sem tam aj krizovatka. A su velmi pekne symetricky postavene, kazdy schodik pekne rovny. Zaujimalo by ma, kolko sa ten chodnik uz neudrzuje.
A co tak citat ten text k tomu a to co bolo napisane v 1. poste?
Inak vyzera to paradne. Krasne prostredie. Nedostal by ma tam sice nikto, ale diki za vyborne video.
mystique napísal:P4ra, skoro som si myslel ze si napisal ze si tu uz presiel
Ja vam za to nemozem, ale je moje stastie, ze som si toho tolko presiel, ak si narazal na to.. Nanestastie, tu som nebol. Ale ako hovorim, tam ani Bohovi!
hmmm, ten typek co to aj tocil, ten musi mat odvahu ale, musim priznat - dal by som sa na to, hoci aj tento tyzden taketo veci ma strasne bavia... ale chcel by som niekoho, kto tam uz bol a pod.
no ty kokso pozrel som video, nemam strach z vysok ale na toto by som sa asi nedal jak tam siel po tom uzkom chodniku no koneeeec, uz viem preco sa neudrziava
Nebezpecne, ale pritazlive. A ci by som sa na to dal? jedna moja cast hovori, ty idiote, tam by si sa zabil. Ta druha vsak bazi po adrenaline a isla by tam hoc aj prvam lietadlom.
Urcite by som sa na to dal ale iba s istenim..Fascinovalo ma ako kracal po tej zeleznej konstrukcii a este aj s kamerou v ruke..Asi by som sa pototo...Ale dolu klobuk pred tym chlapom...