ja vlastnim skoda 105L,ale taktiez soferujem dalsich 9 znaciek a usudzujem ze seat ibiza, mits.Lancer, honda civic,audi TT su dost super auta!!! z vlastnych skusenosti!!!
0908 napísal:ja by som chcel Golfa 1.9 TDI
alebo popotm nas citroen xsara piccaso
edit:
nasol som dake stranky na tuning a popravde by som radsej tto citrona ale keby vyzeral takto
a nahodou neviete o dakej firme ktora to robi bud tu na sloévensku alebo v cechach alebo niekde na blizklu a su lacny stacia mi adresy na web stranky okej pls
Nj Firiem je plna kopa ale zalezi co prene chces na aute.
djbliss napísal:ja vlastnim skoda 105L,ale taktiez soferujem dalsich 9 znaciek a usudzujem ze seat ibiza, mits.Lancer, honda civic,audi TT su dost super auta!!! z vlastnych skusenosti!!!
S tou Ibizou by som to az tak neprehanal...ale inak suhlasim. Specialne by ma zaujimalo, na akej Civine si jazdil - lebo kazdeho, koho poznam, nepovie na Hondu nic zle a vsetci su spokojni. A to plati specialne pre Civic (r.v. 96-99).
0908 napísal:ja by som chcel Golfa 1.9 TDI
alebo popotm nas citroen xsara piccaso
edit:
nasol som dake stranky na tuning a popravde by som radsej tto citrona ale keby vyzeral takto
a nahodou neviete o dakej firme ktora to robi bud tu na sloévensku alebo v cechach alebo niekde na blizklu a su lacny stacia mi adresy na web stranky okej pls
Tak tento Citroen ani klimu nema( aj ked uznavam ze vyzera super ).
Ak chces mat tak tunovane auto ako tento Citroen tak to lacne nebude ani nahodou.
My(cize rodicia) zatial mame Oktaviu 1,6 (74KW), amusim povedat ze je to pecka auto, klimatizacia, a ten vykon 100hp no boha staci to na 200Km/s
Ale ja by som si kcel kupit o par rokov VW Golf I, GTi a krasne ho vytunovat !!!
frodimir1 napísal:My(cize rodicia) zatial mame Oktaviu 1,6 (74KW), amusim povedat ze je to pecka auto, klimatizacia, a ten vykon 100hp no boha staci to na 200Km/s
Ale ja by som si kcel kupit o par rokov VW Golf I, GTi a krasne ho vytunovat !!!
Otec jazdi 200km/h? Napis mi, kde sa da tak jazdit. Ja som viac ako 160 nesiel, lebo sa viac ani neda a ani nechcem. Tempovat mam nastaveny na 125km/h a to mi v bohate staci.
Pocuj ked sme isli cez donovaly smerom nekam na juh(niekde bola skoro rovna dialnica, neviem kde presne), proste dialnica to isti
200km/h sme sli asi 5 min. lebo potom je aj spotreba pekna, no auto treba aspon raz za cas prehnat,
frodimir1 napísal:Pocuj ked sme isli cez donovaly smerom nekam na juh(niekde bola skoro rovna dialnica, neviem kde presne), proste dialnica to isti
200km/h sme sli asi 5 min. lebo potom je aj spotreba pekna, no auto treba aspon raz za cas prehnat,
..WW passat seria pasatu 4 , 1.8 benzin turbo 150 koni,to pod zadkom robi swoje podla mna staci na nase cesty...zrychlenie ani nehoworim na ww passat combi....SUPER AUTO....
fantomazzz napísal:..WW passat seria pasatu 4 , 1.8 benzin turbo 150 koni,to pod zadkom robi swoje podla mna staci na nase cesty...zrychlenie ani nehoworim na ww passat combi....SUPER AUTO....
Les napísal:
Otec jazdi 200km/h? Napis mi, kde sa da tak jazdit. Ja som viac ako 160 nesiel, lebo sa viac ani neda a ani nechcem. Tempovat mam nastaveny na 125km/h a to mi v bohate staci.
No u vas v USA to asi len tak lahko nejde, ale na Slovensku sa da v pohode. Napr. na ceste zo Ziliny do Bratislavy nemas problem.
1x v zivote Mazda 626 NR->BA dialnica 80% cesty 250Km/h +/- 5Km/h cas cca 25 minut!!!..tiez som sa skoro po*ral a uz nikdy viac nemam chut nieco take zazit!!!
frodimir1 napísal:My(cize rodicia) zatial mame Oktaviu 1,6 (74KW), amusim povedat ze je to pecka auto, klimatizacia, a ten vykon 100hp no boha staci to na 200Km/s
aj kamarat ma toto auto a takto isto sa chvali neverim
najma ze ta 1.6 ma ohv ventilovu techniku a 100hp na 1300 kg cistej hmotnosti?????