CS 1.6 linux server-AMXX?
-
dejvidko2006
Novice
CS 1.6 linux server-AMXX?
Zdravím all,
mám linux server,nespravený mnou,ale kamarátom. Mám ku nemu pristup cez FTP. Chcem tam dať AMX Mod X,ale neviem ako.Prosím nedávajte tu žiadne linky na anglicke návody,moc po anglicky neviem.
Dal som tam zložku addons aj metamod do nej aj všetko potrebné,ale just nechce isť.
Prosím pomôžte mi čo najskor,
DIK VOPRED!
mám linux server,nespravený mnou,ale kamarátom. Mám ku nemu pristup cez FTP. Chcem tam dať AMX Mod X,ale neviem ako.Prosím nedávajte tu žiadne linky na anglicke návody,moc po anglicky neviem.
Dal som tam zložku addons aj metamod do nej aj všetko potrebné,ale just nechce isť.
Prosím pomôžte mi čo najskor,
DIK VOPRED!
-
Weblink
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 linux server-AMXX?
Musis to este defonovat v liblist.gam
gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
-
dejvidko2006
Novice
OK kamarát mi daako pomohol,ide o to že ja som windows a server je linux,ale to je asi jedno...Weblink napísal:Musis to este defonovat v liblist.gam
Poradte,ako tam pridať pluginy? A ešte jedna vec,ten server sa nedá reštartovať,iba fyzicky a to ja nemám právo,čo mam robiť?
-
dejvidko2006
Novice
NOoo neviem,ale mne to akosi po zmene mapy nefunguje...treba ho restartnut...Miskok napísal:Ostatne veci su rovnake ako pod win .. ked pridas plugin musis jeho nazov zapisat este do plugins.ini .. a restartovat nemusis, zmeny sa prejavia po zmene mapy.
Inac,neviete preco tam nemam statsme? Poradte ako to tam dam...aby som mal prikazy ako /stats /rankstats /top15 /me /hp a tak...prosím
napr. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=6149
A k tomu restartu tam nvm no, priznavam, ze som s tym uz dlhsie nerobil ale podla mna ak sa ti zmeny neprejavili po zmene mapy tak ti to nepojde ani po restarte.
A k tomu restartu tam nvm no, priznavam, ze som s tym uz dlhsie nerobil ale podla mna ak sa ti zmeny neprejavili po zmene mapy tak ti to nepojde ani po restarte.
-
dejvidko2006
Novice
HMM ... ale po zmene mapy nie,neviem preco,asi to je tym,ze to je linux a nie win server. Ale ked to restartne fyzicky,tak vsetko nastavi tak ako ma.Miskok napísal:napr. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=6149
-
Hellboy248
Guru wannabe
amxmodmenu -9.Dalsia strana a tam mas myslim statistiky...povol co len chces...dejvidko2006 napísal:NOoo neviem,ale mne to akosi po zmene mapy nefunguje...treba ho restartnut...
Inac,neviete preco tam nemam statsme? Poradte ako to tam dam...aby som mal prikazy ako /stats /rankstats /top15 /me /hp a tak...prosím
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 13:31 )
s tym ze je to linux to nema nic spolocne...mam server od FH,bezi na linuxe a staci zmenit mapu,nemusi sa restartovat...dejvidko2006 napísal:HMM ... ale po zmene mapy nie,neviem preco,asi to je tym,ze to je linux a nie win server. Ale ked to restartne fyzicky,tak vsetko nastavi tak ako ma.
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 13:33 )
restartujes ho rcon exit ...logicky predtym musis zadar rcon_password tvoje_heslo ...dejvidko2006 napísal:OK kamarát mi daako pomohol,ide o to že ja som windows a server je linux,ale to je asi jedno...
Poradte,ako tam pridať pluginy? A ešte jedna vec,ten server sa nedá reštartovať,iba fyzicky a to ja nemám právo,čo mam robiť?
kam pridat plugins.ini
a kde mam pridat ten plugins.ini ?? Mam namisli cestu kde to ma byt umiiestnene. C:\Program Files\Valve a dalej ??
Dakujem velmi pekne za odpoved, pls fakt mi to pomoze...
Dakujem velmi pekne za odpoved, pls fakt mi to pomoze...
-
Hellboy248
Guru wannabe