CS 1.6 linux server-AMXX?

Všetko ohľadom Linuxu...
dejvidko2006
Novice
Novice

CS 1.6 linux server-AMXX?

Príspevok od používateľa dejvidko2006 »

Zdravím all,

mám linux server,nespravený mnou,ale kamarátom. Mám ku nemu pristup cez FTP. Chcem tam dať AMX Mod X,ale neviem ako.Prosím nedávajte tu žiadne linky na anglicke návody,moc po anglicky neviem.

Dal som tam zložku addons aj metamod do nej aj všetko potrebné,ale just nechce isť.

Prosím pomôžte mi čo najskor,

DIK VOPRED!
Weblink
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 linux server-AMXX?

Príspevok od používateľa Weblink »

Musis to este defonovat v liblist.gam
gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
dejvidko2006
Novice
Novice

Weblink napísal:Musis to este defonovat v liblist.gam
OK kamarát mi daako pomohol,ide o to že ja som windows a server je linux,ale to je asi jedno...

Poradte,ako tam pridať pluginy? A ešte jedna vec,ten server sa nedá reštartovať,iba fyzicky a to ja nemám právo,čo mam robiť?
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

Ostatne veci su rovnake ako pod win .. ked pridas plugin musis jeho nazov zapisat este do plugins.ini .. a restartovat nemusis, zmeny sa prejavia po zmene mapy.
dejvidko2006
Novice
Novice

Miskok napísal:Ostatne veci su rovnake ako pod win .. ked pridas plugin musis jeho nazov zapisat este do plugins.ini .. a restartovat nemusis, zmeny sa prejavia po zmene mapy.
NOoo neviem,ale mne to akosi po zmene mapy nefunguje...treba ho restartnut...

Inac,neviete preco tam nemam statsme? Poradte ako to tam dam...aby som mal prikazy ako /stats /rankstats /top15 /me /hp a tak...prosím :)
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

napr. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=6149
A k tomu restartu tam nvm no, priznavam, ze som s tym uz dlhsie nerobil ale podla mna ak sa ti zmeny neprejavili po zmene mapy tak ti to nepojde ani po restarte.
dejvidko2006
Novice
Novice

Miskok napísal:napr. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=6149
A k tomu restartu tam nvm no, priznavam, ze som s tym uz dlhsie nerobil ale podla mna ak sa ti zmeny neprejavili po zmene mapy tak ti to nepojde ani po restarte.
HMM ... ale po zmene mapy nie,neviem preco,asi to je tym,ze to je linux a nie win server. Ale ked to restartne fyzicky,tak vsetko nastavi tak ako ma.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

dejvidko2006 napísal:NOoo neviem,ale mne to akosi po zmene mapy nefunguje...treba ho restartnut...

Inac,neviete preco tam nemam statsme? Poradte ako to tam dam...aby som mal prikazy ako /stats /rankstats /top15 /me /hp a tak...prosím :)
amxmodmenu -9.Dalsia strana a tam mas myslim statistiky...povol co len chces...

//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 13:31 )
dejvidko2006 napísal:HMM ... ale po zmene mapy nie,neviem preco,asi to je tym,ze to je linux a nie win server. Ale ked to restartne fyzicky,tak vsetko nastavi tak ako ma.
s tym ze je to linux to nema nic spolocne...mam server od FH,bezi na linuxe a staci zmenit mapu,nemusi sa restartovat...

//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 13:33 )
dejvidko2006 napísal:OK kamarát mi daako pomohol,ide o to že ja som windows a server je linux,ale to je asi jedno...

Poradte,ako tam pridať pluginy? A ešte jedna vec,ten server sa nedá reštartovať,iba fyzicky a to ja nemám právo,čo mam robiť?
restartujes ho rcon exit ...logicky predtym musis zadar rcon_password tvoje_heslo ...
spirit517
Novice
Novice

kam pridat plugins.ini

Príspevok od používateľa spirit517 »

a kde mam pridat ten plugins.ini ?? Mam namisli cestu kde to ma byt umiiestnene. C:\Program Files\Valve a dalej ??

Dakujem velmi pekne za odpoved, pls fakt mi to pomoze...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

addons/amxmodx/configs/ a tam najdes plugins.ini ktory vzdy upravit po pridani noveho pluginu
Napísať odpoveď