Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
hmm tak ako som pisal tu>
http://www.hojko.com/vsetko-o-world-of- ... -2565.html
tal s timy errormy si neviem dat rady ... napisal som na blizz forum, odpoved ziadna, asi maju hlboko u P* len nech im za to clovek plati ...
v prilohe je su posledne 2 errory ktore som chitil za sebou za cca 2min aj s logovanim do hry ... neviete v com by mohla byt chyba ? mne uz napady dosli uplne a nervy tiez ...
ak by bol problem s kompom ako zistim s cim presnejsie pls ?
http://www.hojko.com/vsetko-o-world-of- ... -2565.html
tal s timy errormy si neviem dat rady ... napisal som na blizz forum, odpoved ziadna, asi maju hlboko u P* len nech im za to clovek plati ...
v prilohe je su posledne 2 errory ktore som chitil za sebou za cca 2min aj s logovanim do hry ... neviete v com by mohla byt chyba ? mne uz napady dosli uplne a nervy tiez ...
ak by bol problem s kompom ako zistim s cim presnejsie pls ?
- Prílohy
-
- Errors.rar
- (163.87 KiB) 36 stiahnutí
tak je to asi hardwarova chyba ktora sa stala nahodou presne vtedy ked si instaloval SP3, pusti si testy RAMky, procaku, grafiky, prezri ci sa komp nepriehrieva, je mozne ze zdroj dodava nestabilne napatie, ci nemas na doske vybuchnute kondenzatory a moze byt X dalsich pricin
mozno si uz daco z toho robil ale nepatam co ti tu uz pisali
btw, ine hry ti idu v pohode, len wowko pada?
mozno si uz daco z toho robil ale nepatam co ti tu uz pisali
btw, ine hry ti idu v pohode, len wowko pada?
-
vendo
Guru
http://kopiko.wbl.sk/mireccko napísal:neviete niekto ako vytvorit server na wow????????
pokial nevlastnis kreditku tak sa inak na ofik ani dostat neda, vytvor si trial konto a do neho napis cisla od WoWka a od datadisku, dostanes samozrejme bonusovy hraci cas 10 dni za registraciu a 30 za kluc od WoWka a potom kupujes karticky alebo platis kreditkouwino napísal:Neviem, ci sa to tu uz nepisalo (pravdepodobne ano), ale chcel by som vediet, ci sa da trial acc update-nut potom na normalny acc s tym, ze si budem kupovat game time kupony.
-
Pantagruel
Star
-
Pantagruel
Star
-
Grond
Medium Professional
nepochopil si ma? praveze tym patchovani doje*** wowko , ved sa pozri teraz wowko hraje kazda lama , kazdy beha v epiq veciach za uplne blbosti afkovanim v AVcku kupcenim s arenami alebo posratmi badge of justice pridali milion daily questov takze epiq lietaka ma clovek za tyzden mozno par ,kedze patchom pridali noveho vendora s vecami za badge ktore sa pomaly vyrovnavaju t6 , takze lamerom staci dookola chodit HC dungeony a su full epiq ako ludia co pravidelne raiduju (to by mi az tak nevadilo ale ked som videl "tanka" vo ful S1 ,ktory chcel ist tankovat zul aman tak som mal dost ...) , vadi mi to ze blizzard koli peniazom prisposobuje hru KAZDEMU , bez ohladu na dosledky .....Sheep napísal:ale co rozpravas kok****, ofik aspon stale patchuju tak neviem co sa ti nepaci
a co som pozeral planovane zmeny vo wotlk, tak to bude to iste novy kontinent s dungeonmi ,revivnu aj stare dungeony ako MC,BWL tak ze ich prerobia na klasicke 40tkove raidy (tie pre stare myslim),20tkove a 10 pre 70tky takze zase bude free epiq .... po svete bude behat samy death knight ktory bude overpowered no a zvysok po starom ....
-
Hotwire
Addict
tak s tymto bohuzial musim do bodky suhlasitGrond napísal:nepochopil si ma? praveze tym patchovani doje*** wowko , ved sa pozri teraz wowko hraje kazda lama , kazdy beha v epiq veciach za uplne blbosti afkovanim v AVcku kupcenim s arenami alebo posratmi badge of justice pridali milion daily questov takze epiq lietaka ma clovek za tyzden mozno par ,kedze patchom pridali noveho vendora s vecami za badge ktore sa pomaly vyrovnavaju t6 , takze lamerom staci dookola chodit HC dungeony a su full epiq ako ludia co pravidelne raiduju (to by mi az tak nevadilo ale ked som videl "tanka" vo ful S1 ,ktory chcel ist tankovat zul aman tak som mal dost ...) , vadi mi to ze blizzard koli peniazom prisposobuje hru KAZDEMU , bez ohladu na dosledky .....