Mám problém s mojou ATI Sapphire HD2600X DDR3 256Mb AGP 8x takže normálne browsujem na nete alebo hrám hru a zrazu cierna obrazovka monitor v usporaku a to je všetko ...koniec treba reset PC a robí to furt. Vytiahol som aj grafu ta bola uplne horuca naspodu. A to som už tu grafu 2-krat reklamoval koli tomuto ale najsorej bude chyba v mojom PC aj najnovsie driveri som stiahol a nic. neviete kde by mohol byt problem mam tam supnut dake ventilatory?
presne toto sa mi stava.. napriklad pri streamovani videa.. ked sa skonci video vypne mi monitor.. je v usporaku ale nejde zapnut.. pc bezi dalej.. alebo ked mam dlho dlho pusteny winamp.. podla mna je to ramka
filipito..no to si ma moc nepotesil teda..ramka je lacnejsia
martin: takze toto iste som mal aj ja vymenil som gradiku pamate vsetko a nakoniec to bola maticna zozaciatku sa mi hry zasekavali bolo to pamatou, vymenil som ale potom zacalo hasit monitor, tak som nakoniec skusil inu maticnu a ta ide
nj ale ja som mal ešte ATI Sapphiref X1650 DDR2 512Mb AGP a ta isla v pohode dufam ze to teda nebude nic vazne bo kupovat motherboard sa mi teda fakt nece
//Point: ako ramka co moze byt s aramkou mam 1GB GOODGRAm a 512MB A-data
ten tipek v obchode mi povedal ze mu tam mam dopratat PC ze mi to ocekuju ci s tym daco nemam ale hovorim ona bola zerava takze mozno sa daco prehrieva aky by mala byt teplota grafy ceknem v evereste kolko ma
najprv odmeraj teploty, ak to neni 90c tak je to relativne nic moc, ale normalna teplota do 60C s chladicom musi byt... a napis aky mas ostatny HW a zdroj.....
btw 2x reklamacia toho isteho = vratenie penazi takze neni co riesit.
CPU: AMD AThlon LE-1100 1,9GhZ
MB: Daco od MSI typ neviem ma to na 2x DDR2, AGP, 3xPCI, ATA, S3 64MB a este nvm co
GK: Sapphire HD2600XT
ZDROJ: daky Alied 350W
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 13:21 )
grafa ma tych 50-53 C pri zatazi som pusti CObra 11 hru
1. teploty su ok
2. investoval by som do noveho zdroja
3. v biose - pozri take nieco ako shutdown temperature - na cele pc, a nastaveniach grafiky vo windowse pozri /ja mam ATI GURU/ tiez teploty shutdown - a zvys ich na vyssie hodnoty - kedze je leto.
no mam este ejdnem PC tak to skusim tam ak by to nerobilo tak by som mal skusit iny zdroj? aky by mi stacil odporucte daco...
a ako zistim ci mam nafuknute kondenzatory ja som nic nefukal
//a prave mi nabehla modra obrazovka a tam ze problem sposobil ati2vag ci bag ci jak to bolo