Mal som ulozene heslo vo Firefoxe, ale musel som preinstalovat WinXP. Heslo som si opisal a aj skopiroval polozku DocumentsAndSettings pre istotu a chcel som sa prihlasit znovu na forum, ale nejde to. Mal som nick ktory som napisal raz, ale neviem jak ide tam o ciarky. Kde firefox si uklada hesla v ktorom subore? Vopred dakujem.
ja viem kde to ma firefox, ale ja by som skor potreboval, ze v ktorom subore to ma ulozene a ja by som potom z neho nejak dostal ten nick a bolo by dobre. Je to na lamky.net. Inak dakujem za pomoc
V profile pohľadaj súbor signons2.txt alebo signons3.txt (podľa verzie FF). Ak si ale použil hlavné heslo, tak to bude zašifrované (a nedozvieš sa ani meno).
A šifrovací kľúč na signons2 a signons3 je v súbore key3.db.. a rozšifrovať to samozrejme vie asi iba Firefox. Len podotknem, že nestačí skopírovať iba signons2 a signons3, ale spolu s týmito súbormi treba kopírovať aj príslušný key3.db súbor, ktorým boli hesla šifrované. A sa mi zdá, že ak dáte iný key3.db súbor z iného Firefoxu, tak sa to nerozšifruje správne..
Existuje aj program (programy), ktorý to dešifrovať vie (ak sa mu dajú potrebné súbory), ale podľa mňa je najjednoduchšie sa na tie heslá pozrieť vo Firefox.