podla mna pri formovani azijskej unie bude pre zmrdov najvacsi problem rusko, cina a india. dufam! kua, musi tu byt nejaka opozicia, inak sme v prdeli. ked som si pozrel ten dokument, normalne som nemohol zaspat ako som nad tym vsetkym premyslal. je strasne, co vsetko sa im pekne potichucky za tie roky podarilo.Kesoman napísal:Hmm akoze formovanie Azijskej unie ma byt odpoved ? podla mna nepostacujuce vysvetlenie . . . a tie veci s eugenikou co sa tam vysetlovalo tiez nejako nevysvetluje postavenie Ciny...
Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Aka opozicia ? sak si si to nepozral cele v Azijskej unii bude mat Co povedat INDIA, RUSKO, JAPONSKO, INDONEZIA, AUSTRALIA, potom monzo este JUZNA KOREA. Kto ti ostane v opozicii ked zvysko sveta bude Americka a Europska unia? Afrika? - to bola a bude stale len dojna krava . . .Dizzy napísal:podla mna pri formovani azijskej unie bude pre zmrdov najvacsi problem rusko, cina a india. dufam! kua, musi tu byt nejaka opozicia, inak sme v prdeli.
nepochopil si ma. myslel som to tak, ze snad tieto krajiny uz prekukli sialeny projekt NWO a aj ked sa spoja, tak ako opozia k nemu. nie ako jeho sucast! ten film ukazuje, aky je plan, ale podla mna este nemaju podchytenych vsetkych. aspon v to chcem dufatKesoman napísal:Aka opozicia ? sak si si to nepozral cele v Azijskej unii bude mat Co povedat INDIA, RUSKO, JAPONSKO, INDONEZIA, AUSTRALIA, potom monzo este JUZNA KOREA. Kto ti ostane v opozicii ked zvysko sveta bude Americka a Europska unia? Afrika? - to bola a bude stale len dojna krava . . .
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ako reakcia na NWO - odstahovat sa niekam do hôr a farmárčiť si na svojom políčku? Takou "osvetou" aká bola prezentovaná v endgame opozícia nedosiahne nič, lebo reálna moc ľudu je v dnešnom svete de facto nulová. Stačí sa pozrieť okolo seba a vidíme koľko uskutočniteľných možností majú občania zmeniť zákon, rozhodnutia vlády, ak sa im nepáči.
Podla mna vzdy bude existovat ista forma opozicie. Otazkou toho aka ta opozicia bude zavysi od toho kedy sa ludia "prebudia". Tym myslim to, ze cim neskor si masy ludi uvedomia ze sa nieco taketo deje tym to bude horsie. Neviem co vsetko sa musi udiat aby sa tak stalo. Celkovo si ani neviem predstavit do coho toto cele moze nakoniec vyustit. Ale celkom ma tie predstavy desia. Len otazkou je co moze obycajny clovek proti tomu spravit.
Krija - tou myslienkou si myslel to ze ludia co nesuhlasia s NWO budu zomierat v boji proti nemu?
Krija - tou myslienkou si myslel to ze ludia co nesuhlasia s NWO budu zomierat v boji proti nemu?
Co sa tyka tej opozicii zrejme nejake je a uz som sem postol clanok od Benjamina Fullforda +
rozhovor z Benjaminov Fullfordom
A ked si pozriete to video tak odporucam tento clanok
Bitva o globální vládu na Zemi: Skrytá historie japonských zednářů a tajná hra mocných
Lenze problemom toho celeho je aj napriek reciam Fullforda, ze ja v tom vidim len vymenu jednej despotickej a absolutistickej vlady za druhu.
Realnu opoziciu som videl v Putinovej vlade, u Medvedeva ukaze este cas.
Co sa tyka formovania Aziskej unii vidim to aj kvoli momentalnej politike a postaveniu Ciny a Japonska dost nerealne. V tomto pripade sa mi tie filmy od Alexa Jonesa nejak nepozdavaju a najma ked pripocitam dalsie vyhrady ktore som pisal o stranu dozadu.
rozhovor z Benjaminov Fullfordom
A ked si pozriete to video tak odporucam tento clanok
Bitva o globální vládu na Zemi: Skrytá historie japonských zednářů a tajná hra mocných
Lenze problemom toho celeho je aj napriek reciam Fullforda, ze ja v tom vidim len vymenu jednej despotickej a absolutistickej vlady za druhu.
Realnu opoziciu som videl v Putinovej vlade, u Medvedeva ukaze este cas.
Co sa tyka formovania Aziskej unii vidim to aj kvoli momentalnej politike a postaveniu Ciny a Japonska dost nerealne. V tomto pripade sa mi tie filmy od Alexa Jonesa nejak nepozdavaju a najma ked pripocitam dalsie vyhrady ktore som pisal o stranu dozadu.
Ziadny darwinizmus len zarity talmudizmus, nic ine v tom hladat netreba.slay napísal: tak tiez snaha cloveka o ovladnutie a zjednocovanie je prirodzena, samotna darwinova teoria plodi logicky tieto zavery.. a vpodstate darwinizmus logicky odovodnuje aj vznik niecoho takeho ako veducej elity, alebo zjednocovanie sveta..
A evolucne nevyhnutna vec je nieco ako neplanovany vyvoj ktory sa moze uberat roznymi smermi a ludstvo sa samo rozhodne ktorym smerom sa vyda. Ten moze byt pre nas prospesny a naopka nevyhovujuci, v tom pripade sa mu treba obratit chrbtom.
Problemom ale je, ze tato tzv evolucne nevyhnuta vec je nejak planovana.
http://www.nsec-88.org/fortis/literatur ... zloby.html
-
krija
VIP
slay nazory nas oboch su nam zname, ale k tomuto sa vyjadrim:
ano je, ale kto inicializuje tieto vojnove konflikty? su to ti isti ludia, co potom pocas vojny ryzuju. peniaze sa daju zarobit aj pocas mieru a nie ako sme videli, ze ludia musia zomierat v stovkach milionov, aby sa nabalili najvacsi psychopati tohto sveta.fungovanie bankarov pocas vojen opisanym sposobom je logicke
Ludstvo sa rozhoduje stale, rozhodovanie patri do toho tvojho tzv evolucneho vyvoja, ludstvo je rozhodnute aj tento system prijmat aj napriek tomu, ze vlastne ide proti sebe.slay napísal:finalna poznamka.. co si predstavujes pod pojmom ludstvo sa rozhodne? povedz mi kedy sa uz ludstvo rozhodlo?
// Ten zbytok co si napisal neviem ako si mam vysvetlit, ma to byt ospravdlnenie toho vsetkeho, zmierenie sa s tym, alebo nepodaj to mame podporovat? V podstate som ti uz na to odpovedal prispevkom vyzsie a aj v teme antifico bud je ten system pre mna vyhovujuci alebo nie. Tento system pre mna a ani pre teba vyhovujuci v konecmom dosledku nebude.
-
krija
VIP
slay, aby som nesiel daleko do historie, a ani mnoho km daleko!
.
aby sa nahodou vojna neskoncila skor nez zacalaBratislava bola ku koncu 19. storočia, keď v Clevelande Rockefellerovo ropné impérium požieralo jedného konkurenta za druhým - ospalou dierou. Nápad vybudovať na strategickom mieste v Mlynskej záhrade pri Dunaji rafinériu mal Árpád Spitz z budapeštianskej Hazai banky a získal od bratislavských radných výhodné podmienky. Tri roky pred nástupom 20. storočia už rafinéria produkovala benzín (pre prvé autá na slovenských cestách), petrolej na svietenie, oleje, asfalty, parafín na sviečky a ľad hlavne pre rybný trh, aby Bratislava nesmrdela ako stará treska.
A sme v 20. storočí, o ktorom pojednáva výstava. V roku 1903 sa v Bratislave objavila európska technická novinka - ropovod z rafinérie do prístavu. Firma Apollo kúpila tri vlastné tankové lode a jej akcie sa obchodovali na Viedenskej burze. Počas WWI sa rafinérii zvlášť dobre nedarilo, pretože armáda sa spoliehala na kone a z ropy nepotrebovala takmer nič. Situácia sa zhoršila počas povojnovej hospodárskej krízy, keď platil tzv. systém viazaného hospodárstva a Apollo nemalo dostatok ropy. Rafinéria vtedy zamestnávala len 22 robotníkov, ktorí prakticky iba strážili zariadenia. Na rozdiel od mnohých firiem na Slovensku však Apollo nebolo zlikvidované, len hybernovalo.
Po zrušení viazaného hospodárstva rafinéria v roku 1926 ožila a o rok už investovala do nových zariadení. O dva roky neskôr sa stala súčasťou Société Française de Pétroles de Tchécoslovaquie. Väčšinu akcií parížskeho holdingu vlastnil americký Rockefellerov koncern, a tak sa aj Apollo stalo súčasťou tohto omračujúceho globálneho impéria.
Krach na newyorskej burze v októbri 1929 si rafinéria Apollo ani nevšimla. Až v roku 1932, keď Rusko zastavilo dodávky ropy, bolo zrejmé, že sa niečo deje. Rafinéria mala základnú surovinu len z hodonínskych ropných polí, čo pokrývalo malú časť jej kapacity. Situáciu vyriešilo spracovávanie gbelskej ropy, ako aj ropy z Rumunska a Texasu. Apollo v tom čase predávalo motorové palivá na 66 čerpacích staniciach. Na cestách Slovenska sa objavovalo čoraz viac áut a bolo treba aj oleje a asfalty. Rafinéria prosperovala.
V marci 1939 odhlasoval slovenský snem samostatnosť Slovenskej republiky a od francúzskeho majiteľa, de facto od Rockefellerovho koncernu, kúpila všetky akcie Apolla nemecká IG Farben.
-
krija
VIP
slay, moja logika asi naozaj nedostacuje. stazoval si sa, ze informacie si nedokazes overit. takze za:
1. tuto si dokazes overit! slovenske narodne muzeum v bratislave, pripadne ak by si si ju chcel doplnit o bombardovanie apolla spojencami, tak mozes navstivit stranky http://www.muzeumsnp.sk
2. ak by sa to raz deti ucili na hodinach dejepisu, tak by tu o ziadny random neslo (ale kedze to je tisova era, tak o tom pochybujem). a kedze toto slovo ma in english viac vyznamov a moja logika nedostacuje, tak...
3. aj ked ten moj post bol adresovany tebe, tak si zabudol na fakt, ze tu si na diskusnom fore- moje prispevky necitas iba ty a zial najdu sa aj taki, co citaju tie tvoje (nic v zlom)
4. v normalnej rovine? s tebou?
5. k tej logike- niekomu staci uviest datum (marec 1939), rockefeller (zid), ig farben a zisti, ze 1+1 je naozaj dva. a niekomu nie
. niekto, bude radsej citat koniny o tom ako apollo kupila nemecka fy. ig farben, ale nikdy neuvedu fakt, ze kto ho predal. tebe, ako studentovi VŠ ekonomickej snad nemusim vysvetlovat, ze kde sa kupuje, tak tam musi niekto nieco predavat.
6. podla tvojej logiky asi nepatri ten moj post do tejto temy?
1. tuto si dokazes overit! slovenske narodne muzeum v bratislave, pripadne ak by si si ju chcel doplnit o bombardovanie apolla spojencami, tak mozes navstivit stranky http://www.muzeumsnp.sk
2. ak by sa to raz deti ucili na hodinach dejepisu, tak by tu o ziadny random neslo (ale kedze to je tisova era, tak o tom pochybujem). a kedze toto slovo ma in english viac vyznamov a moja logika nedostacuje, tak...
3. aj ked ten moj post bol adresovany tebe, tak si zabudol na fakt, ze tu si na diskusnom fore- moje prispevky necitas iba ty a zial najdu sa aj taki, co citaju tie tvoje (nic v zlom)
4. v normalnej rovine? s tebou?
5. k tej logike- niekomu staci uviest datum (marec 1939), rockefeller (zid), ig farben a zisti, ze 1+1 je naozaj dva. a niekomu nie
6. podla tvojej logiky asi nepatri ten moj post do tejto temy?
-
krija
VIP
a vidis, ze v minulosti sa nasli krajiny, ktore nechceli predavat zbrane obom stranam, vedeli si vybrat, nebrali obe strany ako svojich klientov...
Židovská agentúra sa začala hneď po WWII intenzívne vyzbrojovať. Zbrane jej dodávali štáty, ktoré viedli vojnu. Boli to najmodernejšie zbrane, ktoré mali byť použité proti de facto neozbrojenému arabskému svetu. Významnú úlohu hralo bývalé Československo. V januári 1948 poslal námestník ministerstva zahraničia ZSSR Zorin priamo Molotovovi nótu, v ktorej sa sťažuje, že Československo nechce predať zbrane Židovskej agentúre, o ktoré požiadala na jeseň 1947, pretože "Československo vedie rozhovory o dodávkach zbraní s Egyptom a Sýriou". Sýria aj nejaké zbrane nakúpila, ale židovská teroristická skupina Hagana loď prepadla, zásielku ukradla a loď potopila. Moskva Československu nariadila nepredávať arabským krajinám zbrane, ale dodať ich Židovskej agentúre. ZSSR poslúchal sionistickú agentúru na slovo, do bodky plnil, čo nariadila.
V januári a februári 1948 dodalo Československo Židovskej agentúre a teroristickej skupine Hagana do Palestíny obrovské množstvo zbraní. "Komunistický puč vo februári 1948 kroky emisárov Židovskej agentúry nijako nenarušil. Práve naopak," píše Ruckner. Hneď prvý týždeň v marci prijal Ehudu Avriela zo Židovskej agentúry nový námestník ministra národnej obrany generál Bedřich Reicin. Zaistil pokračovanie spolupráce. Zo Žatce do Palestíny odlietali stovky ton zbraní, Československo tiež zabezpečovalo výcvik a na etnických čistkách v Palestíne sa podieľala aj dobrovoľnícka brigáda vytvorená z českých židov. Nech im slúži ku cti, že ich prínos - rovnako ako prínos obdobných brigád z Rumunska či Poľska - k zločinu proti ľudskosti bol mizivý.
Československé zbrane kosili prakticky neozbrojených Palestínčanov. Na jednu dedinu stačilo pár guľometných hniezd. Bola to vojna svetov - a trvá doteraz.