Bratu hladaj si dievca,nerez si ruky ziletkami (keby si bol nahodou EMO-ak lebo normalni ludia tak nerozmyslaju) a bud normalny--uz dost blaznov je medzi nami.
Utrpenie v nekonečnom zatratení vs blahobyt nebies
-
qwerty-xyz
chlapcovi asi chyba dievca (mozno chlapec) ja osm to precital cele a to sa priznam rozmyslam nad vela vecami ale takto strelene som nerozmyslal nikdy
Bratu hladaj si dievca,nerez si ruky ziletkami (keby si bol nahodou EMO-ak lebo normalni ludia tak nerozmyslaju) a bud normalny--uz dost blaznov je medzi nami.
-
lekoklatik
VIP
Ďakujem vám za názory aj keď bola väčšina negatívna ale uvedomte si jedno možno to bolo trochu strelené čo som písal ale ak príde deň súdu nijaká mysliaca bytosť si nevie ani len predstaviť aké to bude... A aké to bude pekné tam hore a aké to bude trpké tam dole ako sa hovorí. Jedno je ale isté že sa toho dočkáme všetci bez rozdielu a potom to príde. 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
To je opäť len otázka tvojej momentálnej viery... niekto možno nečaká súd, krásu hore a trpkosť dole, dokonca to ani takto nedelí na isté "poschodia"...Amerigo napísal:Ďakujem vám za názory aj keď bola väčšina negatívna ale uvedomte si jedno možno to bolo trochu strelené čo som písal ale ak príde deň súdu nijaká mysliaca bytosť si nevie ani len predstaviť aké to bude... A aké to bude pekné tam hore a aké to bude trpké tam dole ako sa hovorí. Jedno je ale isté že sa toho dočkáme všetci bez rozdielu a potom to príde.
Navyše predstaviť si to môže každý, lebo skutočnosť je taká, aká sa v psychike zrkadlí a keďže jej úroveň, stav je u každého človeka iný, je rozdielny aj pohľad na akýsi pomyselný koniec...
Všeobecné pravidlá tu opäť neexistujú, čiže toto je len o tvojom presvedčení...
nebo a peklo si kazdy predstavi po svojom zalezi len na fantaziiAmerigo napísal:Ďakujem vám za názory aj keď bola väčšina negatívna ale uvedomte si jedno možno to bolo trochu strelené čo som písal ale ak príde deň súdu nijaká mysliaca bytosť si nevie ani len predstaviť aké to bude... A aké to bude pekné tam hore a aké to bude trpké tam dole ako sa hovorí. Jedno je ale isté že sa toho dočkáme všetci bez rozdielu a potom to príde.
Akceptujem tvoj názor ale ja niesom jehovista len som proste napísal čo som mal na srdci nič viac ani nemusím byt veriaci. Skúste chápať veci ináč než len jednopohladovým spôsobom ak by som to tak nazval. Pretože ten kto neverí v nič je hlupák ale to je na dlho...... dlho a dlaho písmeniek a aj tak kto nechce niečomu uveriť tak tomu ani neuverí. Takže je to zbytočné ale zároveň to chápemSchYzo napísal:voe chlapec je asi jehovista co. reci typu "rychlo sa spamatajte a zacnite slavit boha lebo kazdu chvilu moze prist posledny sud" nemusim...nerad ta sklamem ale nic take nebude. neuvidis jezisa ani "svateho" petra lebo ti su uz davno mrtvi, ak vobec niekedy zili a nesu len vymysly krestanstva...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja verim v to ze rusi vyhraju europsky sampionatAmerigo napísal:Akceptujem tvoj názor ale ja niesom jehovista len som proste napísal čo som mal na srdci nič viac ani nemusím byt veriaci. Skúste chápať veci ináč než len jednopohladovým spôsobom ak by som to tak nazval. Pretože ten kto neverí v nič je hlupák ale to je na dlho...... dlho a dlaho písmeniek a aj tak kto nechce niečomu uveriť tak tomu ani neuverí. Takže je to zbytočné ale zároveň to chápem