PS3 vs. XBox360
PS3 vs. XBox360
rozmyslam o kupe jednej z tychto konzol teraz v USA a chcem sa spytat ci ich rozbeham doma na slovensku alebo nie a mozte mi pomoct aj s vyberom ja som skor za ps3
Re: PS3 vs. XBox360
musis zistit na co lahsie zozenie hry a tak si spravit nejake +/- ze co je lepsie hral som na oboch a obe sa mi pacili lenze uz na hry neni cas tak mi staci PCEbeL napísal:rozmyslam o kupe jednej z tychto konzol teraz v USA a chcem sa spytat ci ich rozbeham doma na slovensku alebo nie a mozte mi pomoct aj s vyberom ja som skor za ps3
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
http://xboxzone.sk/Forums/viewforum/f=3.htmlEbeL napísal:a ako sa to da flashnut hladal sm temu alenenasiel som
vseci radite...a hovno z toho. take rady, ze: ja si myslim ze xbox si kup, lebo flesnes hry..bla bla bla.. co vam J*be?!?!
nikto z vas mu nepovie, ze ak kupi xbox v USA, tak si na tom nezahra v europe(slovesku) kupovanu hru, lebo hry su rozdelene na regiony a tak isto aj konzoly.
cize ked kupis USA Xbox tak mozes akurat tak kupovat hry z usa, a napalovat NTSC, alebo REGION FREE.
ked kupis ps3, tak mozes hrat vsetky hry, resp. NTSC aj PAL.
neviem ako je to so zastrckou, ale xbox ma samostatne trafo, cize problem s vymenou za europske by az taky velky nebol.
ps3ka ma trafo v sebe, cize je tam dost problem.
byt tebou, tak nekupujem ani jednu...ak to planujes hrat na slovensku, a racej kupim tu.
nikto z vas mu nepovie, ze ak kupi xbox v USA, tak si na tom nezahra v europe(slovesku) kupovanu hru, lebo hry su rozdelene na regiony a tak isto aj konzoly.
cize ked kupis USA Xbox tak mozes akurat tak kupovat hry z usa, a napalovat NTSC, alebo REGION FREE.
ked kupis ps3, tak mozes hrat vsetky hry, resp. NTSC aj PAL.
neviem ako je to so zastrckou, ale xbox ma samostatne trafo, cize problem s vymenou za europske by az taky velky nebol.
ps3ka ma trafo v sebe, cize je tam dost problem.
byt tebou, tak nekupujem ani jednu...ak to planujes hrat na slovensku, a racej kupim tu.
-
moosha
Darca
Presne, deli sa to na NTSC, PAL, SECAM... (obr)... xBox mal len trojjadro, nepotiahne take hry ako PS. Nema Blu-Ray, hry budu uz len vacsie a 4,7GB je malo uz teraz. Nema Wi-Fi...
Mapka PAL/NTSC/SECAM je tu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -SECAM.svg
Mapka PAL/NTSC/SECAM je tu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -SECAM.svg
taketo pripevky milujem - xko ma len 3 jadra tak to nepotiahne... hlavne ze tie jadra co su v ps3 konzola zatial ani neviem poriadne vyuzivat nieto este hry - preto tie hry vyzeraju tak ako vyzerajumoosha napísal:Presne, deli sa to na NTSC, PAL, SECAM... (obr)... xBox mal len trojjadro, nepotiahne take hry ako PS. Nema Blu-Ray, hry budu uz len vacsie a 4,7GB je malo uz teraz. Nema Wi-Fi...
presne. a este ze na ps3 je trosku problematicke programovat. a je o dost menej titulov ako na Xko, takze ja by som volil urcite xbox. bluray neni vobec vyuzity u PS3. grafika je rovnaka, niektore hry su lepsie na Xbox, niektore na PSko. Xbox kupis za 7, PS3 za 13. hry su lacnejsie na xbox. ps3 ma zadarmo multiplayer, xbox live je za peniaze. joypad je lepsi na xbox (podla mna). ps3 je najlacnejsi bluray player !rochedo napísal:taketo pripevky milujem - xko ma len 3 jadra tak to nepotiahne... hlavne ze tie jadra co su v ps3 konzola zatial ani neviem poriadne vyuzivat nieto este hry - preto tie hry vyzeraju tak ako vyzeraju
sony toho vela naslubovalo..ale niak sluby neplni
musim dodat...hry na xko budu vzdy na DL DVDckach vyhlasil to mrkvosoft a bude sa dat dokupit aj Blu - ray mechanika a bue sa dat pripojit externe k xku...velka vyhoda pri hrach ze budu na DL DVD...antialising je ovela lepsi na Xku ako na PS3 je vela videi o tom...ps3 ma krajsie farby(podla toho co som vydel ako kde) a xko ovela lepsi antialising(celkovo sa mi paci grafa na xku)...
-
moosha
Darca
To je pravda, hral som GTAIV na 1080p HDMI pri nejakej Panasonic Viera okolo 108cm uhlopriecka, mozno menej a AA stoji za hovno dost casto.ST1 napísal:musim dodat...hry na xko budu vzdy na DL DVDckach vyhlasil to mrkvosoft a bude sa dat dokupit aj Blu - ray mechanika a bue sa dat pripojit externe k xku...velka vyhoda pri hrach ze budu na DL DVD...antialising je ovela lepsi na Xku ako na PS3 je vela videi o tom...ps3 ma krajsie farby(podla toho co som vydel ako kde) a xko ovela lepsi antialising(celkovo sa mi paci grafa na xku)...