Takže, bol som na chate s priatelmi ktorym preplo v hlave a oholili mi obočie, koľko trvá rast obočia a podobne? Má zmysel kupovať tie prípravky na podporu rastu? Je nejaká náhrada? teraz si to musím malovať a nie je to bohvie čo, ak môžte poraďte prosim
no našťastie tento problém som zatial nemala,ale obočie rastie rýchlo. v takomto prípade by som zašla asi do lekárne a nech mi dajú niečo na ten rýchly rast.
to máš čo za kamarátov
tak to si neviem predstaviť ako ti to vlastne spravili
in your world napísal:no našťastie tento problém som zatial nemala,ale obočie rastie rýchlo. v takomto prípade by som zašla asi do lekárne a nech mi dajú niečo na ten rýchly rast.
to máš čo za kamarátov
tak to si neviem predstaviť ako ti to vlastne spravili
a to co mas za predstavivost? Zo 4 tahy ziletkov a obocie je dole
SolidSnake napísal:Takže, bol som na chate s priatelmi ktorym preplo v hlave a oholili mi obočie, koľko trvá rast obočia a podobne? Má zmysel kupovať tie prípravky na podporu rastu? Je nejaká náhrada? teraz si to musím malovať a nie je to bohvie čo, ak môžte poraďte prosim
nabuduce si premysli skym na taku chatu pojdes.. na tvojom mieste by som mal dade hlboko tych co ti to spravili a v zivote na ziadnu akciu uz snimi nechodil.. a teraz akoze ani von nechodis co?
a pocul som uz aj taku prihodu, ze jednemu co spal sa vystali na hlavu... no je toto normalne? Stat na hlavu al. oholit obocie? to uz dnes sa ani poriadne zabavit nikde nemozes..
vendo napísal:co riesite nepoznate srandu???
a malovat si obocie? budes vyzerat este viac ako blb
suhlasim. Malovat je to blbost a to vyzeras nejak strasne? Kamaratovi strelila nadrz ked ju zvaral a tiez prisiel o obocie. Ale vyzeral uplne normalne. Bud rad ze nemas obocie ako celenku. To by bolo horsie
Je to krute proti svojej voli ale urcite by som to neriesil. Tyzden budete mat zabavu. A potom mozno tiez
Ked sa podobna prihoda stala kamaratovi pred rokom v lete (nemal sa opit a zaspat), tak mu to rastlo mozno tak mesiac. Zo dva tyzdne mal leukoplast cez obocie, aby to nebolo vidiet a potom po takych dvoch tyzdnoch to bolo uz celkom v pohode.
Jezisi co riesite, taketo veci su v istych kolektivoch na chatach bezne, holt ked niekdo leje tolko kolko nevydrzi tak sa mu to vypomsti viac nez sablou na tricku. Normalka
No samozrejme rodicia neboli nadseny. Keby oholili len jedno ,tak ten leukoplast to riesi, ale chodit s dvomi leukoplastmi na oboci, a este v takomto teple, no neviem si to dost dobre predstavit, budem sa musiet zastavit v tej lekarni a popytat sa na ten sajrajt